Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podwyższenie samochodu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podwyższenie samochodu

Witam, niedawno zakupiłem swoją Hondę, która została obniżona przez poprzedniego właściciela (z tego co mi wiadomo) na amortyzatorach i sprężynach i z powodu stromego podjazdu pod domu niestety muszę ją podnieść . I tu zwracam się z pytaniem jakim sposobem najlepiej będzie mi to zrobić ? Z góry dziękuję za odpowiedź

A jak nisko siedzi? Kupić dłuższe sprężyny i pewnie też amortyzatory, bo te mają krótszy skok.
    Oryginalne perfumy
    wuko

Comment

Aktualnie na kołach mam założone felgi 14' z balonem 65 i rant błotnika jest na równi z oponą. A czy ewentualna wymiana tylnych amortyzatorów z V generacji hatchbacka do VI fastbacka by wchodziła w grę ?

Comment

Mam podobny problem, auto obniżone a chce je podnieść. Amorki z przodu 70% zaś tylne ok 40% więc do wymiany. Jakie standardowe sprężyny kupić i jakie amorki, proszę o poradę.
        Hmmm dlaczego są znaczne różnice cenowe w częściach w wersjach np MB a EJ ??

Comment

mam seryjne sprężyny przód tył w b.dobrym stanie sprzedaje bo obniżałem auto i amorki na tył ale z v gen pasują do 6 z podkładkami w dobrych pieniądzach

Comment

Też chętnie podłączę się pod to pytanie. Czy ktoś mógłby polecić dobre zamienniki sprężyn o wysokości bliżonej do seryjnych?

Comment

Working...
            X