Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sportowe zawieszenie do mb

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• sportowe zawieszenie do mb

Witam was,jestem zielony w tym temacie,chcialbym obniżyć swoja mb,nie wiem co kupić i czy dostane do tego modelu gwint lub sportowe sprezyny i amortyzatory,moze ktos juz mial tego typu problem ? Chcialbym jeszcze spytac jak to wyglada cenowo przy obydwóch opcjach.

Wyszukiwarka i ogrom tematów.

Comment

Wiem,że w wyszukiwarce znajde wiele rzeczy na ten temat ale chce dowiedzieć się tego od ludzi którzy mają konkretną wiedze na ten temat,przecież miedzy innymi od tego jest forum prawda ?

Comment

Zamieszczone przez mateo1310 Zobacz posta
        Witam was,jestem zielony w tym temacie,chcialbym obniżyć swoja mb,nie wiem co kupić i czy dostane do tego modelu gwint lub sportowe sprezyny i amortyzatory,moze ktos juz mial tego typu problem ? Chcialbym jeszcze spytac jak to wyglada cenowo przy obydwóch opcjach.
        Pytanie numer jeden, kolego - do sportu czy jazdy na codzień? Moim zdaniem optymalne rozwiązanie to amortyzatory Kayaba + pro-kit Eibacha - idź za radą arturo a znajdziesz sporo informacji w tym temacie na forum.
        LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
        sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Pytanie ale z innEj beczki. Pragne wymienic zawieszenie przod. ktos to roJektrobil to prosze o wymienienie elementow skladajacych sie na zawieche od gumy stab. Po wahacze i amory. dziekiPragne wykupic wszystkie elementy a potem wszystko robic. dzieki.

Comment

Working...
          X