Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o zawieszenie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie o zawieszenie

Siemanko! Posiadam Civica VI HB (3D) 1.4... moim problemem jest że kupiłem go obniżonego... iiii tutaj moje pytanie: Co wymienić by go podnieść i usztywnić??? Muszę zmieniać amortyzatory i sprężyny czy same sprężyny wystarczą? Od razu zaznaczam że nie wiem co tam jest zamontowane, chociaż ze względu na to że jazda w 4 osoby jest niemożliwa (trą koła o nadkola) to sądzę iż jakiś delikwent po prostu uciął seryjne sprężyny i zamontował do krótkich amorów.... chodzi mi o lekką glebe (3/4 cm max) i o to aby stała się sztywna tak że gdy wsiądzie 4 osób koła nie będą trzeć iiii rzecz jasna o jakąś cenę zdatną do przełknięcia...

Ja mam u siebie seryjne amory i założone sprężyny obniżające H&R -35mm i jadąc nawet w 5 osób o średniej masie 75 kg nic nie trze (opona 195/55 R16 na feldze 6J z et 40). W wątku o moim aucie możesz zobaczyć jak to wygląda jeśli chodzi o prześwit. A mógłbyś zdjąć koło i zrobić fotę amorów? Ja u siebie chcę założyć gwint i jeśli masz u siebie coś lepszego niż MTS, to można by rozważyć wymianę z moją dopłatą (albo bym po prostu go odkupił od Ciebie).
    Mój civic
    http://www.civicforum.pl/showthread....J9-by-xwiewior

Comment

Working...
    X