Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tuleje wahacza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tuleje wahacza

Witam was nie wiem czy w dobrym dziale ale mam pytanie zamierzam wymienić tuleje wahacza tylnego i raczej wszystkie a zauważyłem że jest ich 6 jak by ktoś mógł to prosze o link do tych tuleji z góry wielkie dzięki (najlepiej komplet do całego tylnego wahacza)

Jesli chodzi o tuleje to najlepiej HONDA OEM, ew niektorzy polecają poliuretanowe.
    Jesteś pewny, ze konieczna jest wymiana wszystkich?
    Wg mnie warto się upewnić, bo zazwyczaj wymiany wymagają tuleje wahacza tylnego wzdłużnego tzw. "cukierki" - koszto OEMowych to 50/55zł za szt.
    EX Civic FN1
    EX Civic ED7
    EX Civic EP2
    EX Civic FD7 FL
    EX Civic FN2
    EX Civic FG1
    EX Civic FD7
    EX Civic EM2
    EX Accord CL3
    EX Accord CG8
    EX Civic MB6
    EX Civic MB4
    EX Civic MB2

Comment

Te tuleje są w takim stanie że myśle że są już wszystkie do wymiany,widziałem te poliuretanowe ale są zbyt drogie jak dla mnie :P znalazłem komplet zwykłych coś takiego ,jak myślicie opłaca się takie kupić czy jednak trochę dać więcej i te poliuteranowe https://allegro.pl/tuleje-wahaczy-ty...417596614.html

Comment

Tuleje albo OEM albo poliuretanowe. Żadne inne.
        EX Civic FN1
        EX Civic ED7
        EX Civic EP2
        EX Civic FD7 FL
        EX Civic FN2
        EX Civic FG1
        EX Civic FD7
        EX Civic EM2
        EX Accord CL3
        EX Accord CG8
        EX Civic MB6
        EX Civic MB4
        EX Civic MB2

Comment

Zamieszczone przez krzysiek94 Zobacz posta
          Te tuleje są w takim stanie że myśle że są już wszystkie do wymiany,widziałem te poliuretanowe ale są zbyt drogie jak dla mnie :P znalazłem komplet zwykłych coś takiego ,jak myślicie opłaca się takie kupić czy jednak trochę dać więcej i te poliuteranowe https://allegro.pl/tuleje-wahaczy-ty...417596614.html
          Poliuretany są w cenie OEM, trwalsze i twardsze. Szukaj lepiej. Szajsu nie kupuj bo szkoda kasy! Takiego zestawu nie wsadziłbym do rowera.
          - Stuk! Puk!
          - Kto tam?
          - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

Ja do swojej zamontowałem zamienniki OYODO i odpukać przez rok nic się z nimi nie stało

Comment

Working...
            X