Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sporadyczny szum w kołach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Dobrze że tylko tak się skończyło. Bo czasami w gazetach piszą "kierowca z niewiadomych przyczyn zjechał na przeciwległy pas i zderzył się czołowo z ..."
    - Stuk! Puk!
    - Kto tam?
    - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

Ale mnie kolego nastraszyłeś... Bo ja właśnie dzisiaj usłyszałem taki dziwny szum przy pokonywaniu zakrętu w prawo, z prawej strony. W lewo może też, ale znacznie, znacznie mniej, ale bez względu na to, w którą stronę skręcam, to szum słyszę tylko w prawym tylnym kole.
      W przyszłym tygodniu wyjeżdżam na tydzień i zrobię jakieś 500 km w 2 dni i teraz nie wiem, czy później się tym zająć, czy lepiej od razu to chociaż sprawdzić, tym bardziej, że i tak mam możliwość sobie na darmowy przegląd pojechać...

Ale ni przy ruszaniu, czy to na prostych, czy na skręconych kołach, ani na żadnych dziurach nic niepokojącego się nie dzieje, wręcz przeciwnie, zawieszenie chodzi jak złoto, jak w aucie z salonu. Czasami tylko jeszcze przy niskich prędkościach obrotowych i przy niskich biegach, jak zaczynam przyspieszać, to coś tam troszkę stuka jakby, ale wydaje mi się, że to co innego...
      Last edited by PanSzeryf; 17-07-2014, 13:42.

Comment

Working...
      X