Witam potrzebuje jakiegoś fajnego w mare taniego zawieszenia gwintowanego do hondy VI HB co mogli byś cie polecić
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Sportowe zawieszenie
Collapse
X
-
https://www.civicforum.pl/showthread...ne+zawieszenie To ostatni post jaki napisałeś bez skorzystania z wyszukiwarki. Kolejne będę bezlitośnie kasował. Forum to płaszczyzna wymiany doświadczeń, a nie tylko zadawania wciąż pytań na które padło już sporo odpowiedzi. Wystarczy tylko chcieć je odszukać.
-
MTS to znana marka, ale oferowane przez niego zawieszenie gwintowane raczej ma średnie opinie wśród użytkowników.EX Civic FN1
EX Civic ED7
EX Civic EP2
EX Civic FD7 FL
EX Civic FN2
EX Civic FG1
EX Civic FD7
EX Civic EM2
EX Accord CL3
EX Accord CG8
EX Civic MB6
EX Civic MB4
EX Civic MB2
Comment
-
Zamieszczone przez mamed Zobacz postaok sorry przyznam że nie szukałem
dzięki
https://allegro.pl/honda-civic-crx-z...620083478.html co o tym sądzicie
Comment
-
Zamieszczone przez mamed Zobacz postaWitam potrzebuje jakiegoś fajnego w mare taniego zawieszenia gwintowanego do hondy VI HB co mogli byś cie polecić
Zamieszczone przez mamed Zobacz postato jakie byś polecił chodzi mi o takie żeby były do codziennej jazdy i poprawiły wygląd auta a nie do jakiś rajdów czy coś
Nie można obniżyć ze 40 mm na "seryjnych" amortyzatorach zakładając krótsze sprężyny?
Comment
-
Tanie mieso psy jedza!
jak chcesz zawias do jazdy na codzien to moim zdaniem lepiej zainwestowac w same sprezyny np. Eibach -30 i bedzie fajnie. Sam mam takie sprezynki juz rok czasu i jezdzi sie bardzo przyjemnie.
Jak robilem rozpoznanie kiedy kupowalem to czytalem wiele opinii na temat gwintow MTS Technik czy TA technik czy jak zwal tak zwal... Wiele osob pisze ze jak chcesz sensowny gwint to najtansza opcja bedzie gwint AP w granicach 1800PLN.The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
Comment
-
Cris ma rację gleba rzędu -30/40 w zupełności wystarcza niejednemu użytkownikowi, warto przetestować ten wariant zanim "rzucisz" się na "tani" gwint.EX Civic FN1
EX Civic ED7
EX Civic EP2
EX Civic FD7 FL
EX Civic FN2
EX Civic FG1
EX Civic FD7
EX Civic EM2
EX Accord CL3
EX Accord CG8
EX Civic MB6
EX Civic MB4
EX Civic MB2
Comment
-
Zamieszczone przez Crisownik Zobacz postaTanie mieso psy jedza!
jak chcesz zawias do jazdy na codzien to moim zdaniem lepiej zainwestowac w same sprezyny np. Eibach -30 i bedzie fajnie. Sam mam takie sprezynki juz rok czasu i jezdzi sie bardzo przyjemnie.
Jak robilem rozpoznanie kiedy kupowalem to czytalem wiele opinii na temat gwintow MTS Technik czy TA technik czy jak zwal tak zwal... Wiele osob pisze ze jak chcesz sensowny gwint to najtansza opcja bedzie gwint AP w granicach 1800PLN.
Comment
-
Na jego temat nie mogę się wypowiedzieć bo osobiście nie miałem do czynienia. Ale wiele osób pisze, że się polepszył w porównianiu do V2.
Kupuj zakładaj testuj i dziel się wrażeniamiThe 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
Comment
Comment