Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie tuleje do zawieszenia tylnego?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakie tuleje do zawieszenia tylnego?

Witam,

Chce wymienić tuleje zawieszenia tylnego i zastanawiam się nad wyborem części pomiędzy:

a

W tych tulejach poliuretanowych trzeba montować duży cukierek na elementach wymontowanych ze starego cukierka( tuleja zewnętrzna i wewnętrzna) i zastanawia mnie jak te elementy wymontować z tego cukierka, rwać gumę?
    Które tuleje polecacie, podobno zamienniki OYODO są dość dobrej jakości ale czy wytrzymają tyle co OEM, ewentualnie POLI.

tyle co oem to napewno nie wytrzymuja to masz jak w banku, a jak długo zamierzasz jezdzic jeszcze autem?

Comment

Jeszcze ze 2,3 lata, rocznie robię koło 15-20 tysięcy. Pierwotnie był plan żeby zrobić jak najwięcej w aucie i myślałem nad swapem silnika na B18C4 ale doszedłem do wniosku że taniej wyjdzie sprzedać obecną hanię i zakupić już w wersji VTI, więc plany przygotowania auta pod mody są raczej anulowane.

Comment

Wybierz zestaw poliuretanowy, cenowo podobnie a jakość dużo lepsza.
        - Stuk! Puk!
        - Kto tam?
        - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

te poliuretany są ok, ja bym Ci polecał TRW, ale nie wiem czy znajdziesz takie zestawy. pojedynczo spokojnie możesz kupić np. coś takiego - tuleje, i wiem ze są dobrej jakości bo u mnie siedzą, paru znajomych też jest zadowolonych. zresztą trw chyba nie trzeba przedstawiać

Comment

A co powiecie o NOK, RBI albo OYODO, bo firma i której się obecnie zaopatrzam w części ma głównie takie, jak będzie syf, to najwyżej zainwestuje w poli.pozdr.

Comment

Sugeruję z tej trójki RBI, jeśli nie ma to NOK a na końcu Oyodo.
              Najlepiej poliuretan, ale z cukierkiem zrobionym na wzór oryginalnego.
              Można znaleźć takie zestawy na tył taniej niż na aukcji, do której podesłałeś linka.

Comment

Jak można to z miła chęcią poproszę o namiary na jakiś sklep gdzie ten zestawik poli jest tańszy.

Comment

Working...
                X