Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

spreżyny sportowe wdf

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• spreżyny sportowe wdf

witam znalazłem u kumpla w garazu komplet sprezyn wdf to są jakies sprezyny obnizające ale nie wiadomo ile heh ale mam problem jedna ze sprerzyn jest peknieta na 1,5 ostatniego zwoja czy jezrli ptzytne tak samo druga sprezyne to bedzie miało to jakis sens tak aby mozna było dalej nie niej jezdzic dodam ze to sa tylnie spreżyny ich oznaczenie to wdf ha 957052 tył i przód wdf va957051 a moze jeszcze ktos wie jak bardzo one obnizajaą
    http://dobryzarobek.pl/index.php?id=...81ec8173b27b7c

Nie chcesz poznać wnuków czy jeździsz tylko z prędkością dopuszczalną na terenach zamieszkania ?
    Jeśli sportowa sprężyna obniżająca pękła, to albo wada materiałowa albo była katowana w ekstremalnych warunkach. Jeśli tak, a Ty jeszcze drugą przytniesz, to jaka będzie ich charakterystyka? Będą sztywniejsze to pewne. W którym miejscu pękną następnym razem i kiedy, albo którędy wyjdą ?
    Obniżysz tylko tył, żeby przypominać startującego Concorda, czy przód też chcesz ciąć ?
    Wiem, że ludzie tną sprężyny, ale raczej nie przepracowane na maksa. Ze swej strony odradzam Ci ten wariant oszczędzania.
    Pzdr.

Comment

20120508043.jpg20120508045.jpgwitam, chcialbym sie podlaczyc pod temat :-) mam civic'a 97 od ok pol roku wiec jestem mlodym uzytkownikiem... kwestia polega na tym,że moja hania stosunkowo wysoko stoi, chcialbym to "zniwelowac" - troche ja obnizyc :-) moje pytanie brzmi jakie sprezyny najlepiej wybrac (mysle o uzywanych, aby koszta byly nie za duze),jakiej firmy, i przede wszystkim o ile obnizyc zeby bylo dobrze...:-) ponizej przedstawiam zdjątko mojego Civica --- z góry dziękuje za pomoc :-)

Comment

Ten wątek jest bardziej odpowiedni dla Ciebie. Generalnie przeczytaj Tuning Optyczny gdzie znajdziesz więcej informacji. Ten zamknę, gdyż dotyczył jednostkowego i niezbyt szczęśliwego pomysłu.
        Pzdr.

Comment

Working...
        X