Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tuleja mocująca amortyzator, problem z dostępnościa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tuleja mocująca amortyzator, problem z dostępnościa

Jestem zmuszony wymienić tulejki mocujące amortyzator, najlepiej 4 sztuki bo nie wyglądają za ciekawie i prawdopodobnie obok zużytego łożyska amortyzatora są przyczyną "skrzypień w zawieszeniu". I tu pojawia się mój problem, otóż wszędzie mówią mi że tę część można dostać tylko razem z nowym amortyzatorem jako jedna część lub ewentualnie przynieść wymontowaną tuleję i "coś się dobierze". Znalazłem na allegro tulejki tylko że to do accorda bo tylko takie są albo ja źle szukam i teraz moje pytanie czy te https://allegro.pl/honda-accord-tule...625199789.html tulejki do accorda będą pasowały do civica 96 sedan ek3 ? czy na tył i na przód są te same ? czy zna ktoś wymiary tych tulejek ? lub czy ewentualnie ktoś mógłby poszukać na allegro właściwych tulejek bo mi to słabo wychodzi?

Z góry dziękuję za pomoc

wymiary tylnej tulejki amortyzatora

fi zewnetrzne 310
    l całkowita (wystającej tulejki wewnętrznej na szpilkę) 500
    l tulejki 400

Mam nadzieję że znasz te oznaczenia (dla pewnosci dodam że fi to średnica a l (el) to długość
    Wymiary w mm
    Last edited by BeatleJohn; 16-06-2011, 19:52.
    ビートル ジョン

Comment

Dzięki wielki, mógłbyś napisać czy przednie są takie same wymiarowo? (Dzięki za skrupulatność, ale technikum skończyłem i miałem trochę do czynienia z rysunkiem )

Comment

Working...
      X