Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pogiety dolny tylny wahacz

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• pogiety dolny tylny wahacz

witam. oddałem moja ej6 na swapa hamulców z bębnów na tarcze.... i wczoraj zadzwonil do mnie mechanik ze mam pogięty tylny wahacz i ze musze go wymienic.... podzwonilem po sklepach (oczywiscie wahacz nie do zdobycia) i szrotach i.... z tego co sie dowiedzialem to jak sie swapuje to z całym dolnym wahaczem... a mechanik chce zebym znalazl i kupil na własny koszt ten wahacz. jak myslicie? szukac wahacza czy niech on na własny koszt szuka.
    Last edited by baca997; 10-06-2011, 12:57.

Na jakiej podstawie ta weryfikacja? Widziałes ten wahacz? Bo jeśli nie to ja Ci na odległość powiem,ze np. masz tłoki do wymiany...........

Jeśli faktycznie jest jak mówi mechooptyk to szukaj na własny koszt-przynajmniej będziesz wiedział jaki poniesiesz faktyczny koszt
    I niekoniecznie musi być od EJ-spasuje wszystko od "japońskich produktów"
    ビートル ジョン

Comment

witam.
      podlacze sie pod temat. ostatnio zauwazylem, ze tylny, dolny wahacz w mojej hondzie jest wygiety.
      jest mozliwosc dostania tej czesci??

Comment

oczywiscie ze tak albo szukaj po szrotach albo pogrzeb w necie za nowym. a ktorego gena masz??

Comment

VI generacja. dzieki kolego

Comment

jak cos to mam angola 6 gen. wiec jak cos to pisz o ktory wachacz chodzi

Comment

witam.
              potrzebny mi jest ten oto wahacz: https://allegro.pl/wahacz-wahacze-ty...853794103.html
              dokładnie lewy. w jakim stanie masz ten wahacz (tulejki)?

Comment

lewy czyli od strony pasazera jest w dobrym stanie. ja wyciagnelem od strony kierowcy bo akurat ten mialem pogiety.

Comment

mi potrzebny jest prawy, czyli od anglika ten od strony kierowcy zeby byla jasnosc czyli akurat ten masz zepsuty :/

Comment

ja pisalem juz o wersji europejskiej wiec bedzie dobry

Comment

no to podaj mi cene i moze sie dogadamy

Comment

Working...
                      X