Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolejny problem - chyba amorek?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kolejny problem - chyba amorek?

od jakiegos czasu strasznie zaczelu mi cos stukac w z lewej strony od przedniego koła, pojechałem do jednego mechanika powiedzial ze jest zle ulozny amorek czy to mozliwe?, drugi zas powiedzial ze amorek jest do wymiany i gorny wahacz, ale robilem przeglad i oba amorki przednie wyszly mi na 60%, wiec powiedzcie mi co jeszcz moze byc przyczyna, jest to bardzo uciazliwe slychac to nawet gdy jade po w miare rownej drodze a juz jak sie trafi dziura to tragedia

tuleje mozesz miec wybite w wachaczu górnym,amorki troche slabe 60% ale tez moga pukac,no jeszcze sworzen

Comment

wymienic sama tuleje czy caly wahacz jak caly to jakiekiej firmy i jaki to mnieej wiecej koszt

Comment

Witam, ja niedawno robiłem sobie przegląd amortyzatorów i wyszła skuteczność 65% dianosta stwierdził że są do wymiany a jeśli chodzi o stukanie to w mojej hondzie też ostatnio miałem ten problem że mi coś pukało na szarpakach wyszło że sforzeń wahacza górnego jest wybity,niestety sam sforzeń jest niewymienny więc kupiłem cały górny wahacz(90 zł z przesyłką na allego) i problem zniknął.

Comment

witam koledzy,ale 65% amorek to jest jeszcze nie zły stan

Comment

RR1-możesz jeżdzić ale zbieraj już kasę na nowe
            ビートル ジョン

Comment

Working...
            X