Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szum przy głębokim skręcie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Szum przy głębokim skręcie

Panowie co może być przyczyną buczenia/huczenia gdzieś z przodu auta przy głębokim/pełnym skręcie przy wciśniętym pedale gazu (np. przy parkowaniu). Gdy tylko puszczę gaz i się jedzie na głębokim skręcie np. staczając się w dół to jest cisza. Podobno łożysko w kole tak słyszałem. Prawda to? Huczy zdecydowanie przy skręcie lewo, w prawo ledwo słyszalne.

dzięki z góry za podpowiedzi
    darko wałbrzych

kolego najlepiej jakbys podjechal na jakas stacje kontroli maja tam specjalne urzadzenie ktorym rozpedzaja dane kolo i wtedy bedziesz wiedzial czy to jest łozysko ale musisz sprawdzic kazde kolo gdyz mialem kiedys sytuacje taka ze wydawalo mi sie ze huczy mi lozysko z przodu a okazalo sie ze bylo to w tylnim kole

Comment

99% łożysko ewentualnie przegób wew ale raczej łożysko

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Dzięki panowie, też myślę że to buczenie przy skręcie to łożysko. Tylko że jak podniose auto i pokręce kołami z przodu to nic nie słychać i mój mechanior mówi że łożyska są jeszcze w porządku.Jak złapie koło poruszam nim poprzecznie też luzów nie ma ... dziwna sprawa. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

darko wałbrzych

Comment

Working...
        X