Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sprezyny obnizajace tyl sedan

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• sprezyny obnizajace tyl sedan

elo. mam peknieta sprezyne z tylu, trzeba bedzie oczywiscie wymienic tylko ze nigdzie nie moge znalesc sprezyn obnizajacych -30mm -3.5mm do civica sedan wer. japonska. czy sprezyny z wersji coupe beda pasowaly??mialem mts wczesniej i tez chcialbym takie kupic. co polecacie. czy da sie z tym jezdzic czy niezwlocznie trzeba wymienic. prosze o pomoc civic sedan 99r

Pd razu podpowiem-sprężyny z 5 genu nie pasują do 6......i odwrotnie
    ビートル ジョン

Comment

no mam problem z odnalezieniem odpowiednich sprezyn do mojej hanki....jutro podzwonie po paru sklepach moze cos znajde.

https://allegro.pl/mts-sprezyny-obni...552652413.html znalazlem taki komplet, jak myslicie bedzie pasowal?? sprzedawca niepotrafil mi powiedziec czy ten komplet pasuje do sedana.....wiec pytam was
      civic sedan 99r ej9 1.4is
      Last edited by Karl1985; 03-05-2011, 16:01. Powód: łącz posty, używaj do tego opcji edycji

Comment

Spręzyna powinna być osadzona stabilnie w kielichach amortyzatora.Te na pewno ci nie spasują-już widzę po tych "zawijasach" na jednym komplecie
        Zresztą chcąc czepiać sie drobiazgów to te sprężyny z fotki na allegro na pewno nie będą pasować

Bardzo często stosuje jedną metodę na zdobycie informacji
        1.przycisk lewy myszki podświetlam np.symbol (ten z aukcji w allegro)
        2.lewy przycisk -kopiuj
        3.potem google i wklejam

a na koniec wyskakuje mi to co Ci potrzeba https://mstuning.bazarek.pl/opis/332...rtowe-mts.html

i reasumując-nie sugeruj sie tym co na obrazku.....wazny jest symbol elementu
        Te Ci na pewno podejdą
        Last edited by BeatleJohn; 03-05-2011, 16:16.
        ビートル ジョン

Comment

znalazlem z takim symbolem na allegro, dzwonilem do goscia i powiedzial ze beda pasowaly. jeszcze dzis je zomowie. dzieki za pomoc. baaaaaardzo dziekuje:}. wrzuce w tym tygodniu nowe sprzezyny a stare moge komus sprzedac, bo przednie sa w bardzo dobrym stanie. no a tylnie wywale. pozdrawiam

Comment

Pochwal się modem po wszystkim
            ビートル ジョン

Comment

3 lata juz jezdzilem na tych sprezynach,czas teraz na nowe:} wrzuce zdjecia i zaprezentuje auto tyko nie mam czasu na strzelanie fotek:{

Comment

wymienilem sprezyny. ku mojemu zdziweniu honda poszla 2cm w gore, wczesniej stala nizej. mechanik mowil ze te sprezyny jeszcze siada po jakims czasie no ale mi sie w to wierzyc nie chce.... bardzo dobrze sie jezdzi na tych sprezynach. ale szkoda ze poszla w gore zamiast w dol..... przynajmniej w zime nie bede odsniezal:}. dodam ze cos mi skrzypi z tylu, podejrzewam ze to amortyzator.

Comment

Working...
                X