Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak podnieść zawieszenie ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak podnieść zawieszenie ?

panowie chciałbym się dowiedzieć jak można podnieść zawieszenie w hondzie civic 96 comfort, czy to trzeba same sprężyny wymienić czy od razu amortyzatory czy jest jakaś na prawdę sprawdzona firma gdzie mogę te części kupić ?

jakie masz zawieszenie? jesli masz zalozone sportowe sprezyny to wystarczy je wymienic na seryjne

Comment

kurcze nie wiem jakie tam u mnie jest zawieszenie ale przypuszczam że seryjne standard bo co by tam niemiec był w stanie zmienić

Comment

Znam ten ból.Kiedyś miałem forda z obniżanym zawieszeniem.Tragedia na naszych drogach.Nigdy więcej takiego nie kupię.W zimę za pług robiłem.Pomogła właśnie wymiana sprężyn jak napisał samuraj.Wstawiłem zwykłe,nie jakieś "obniżane"czy sportowe i miałem normalne auto.Przynajmniej pod krawężniki można było podjechać,nie mówiąc o zachaczaniu miską olejową o byle gó.no wystające z jezdni.
        Last edited by zunio; 27-11-2008, 11:55.

Comment

Ech mam ten sam problem, już nawet tłumik urwałem ktoś orientuje się jaka cena sprężyn i ewentualny koszt wymiany ???
          z góry dzięki za info

Comment

witam żona moja jest użytkownikiem audi,które zostało sprowadzone z niemiec właśnie na obniżonym zawieszeniu ,poszedłem więc do sklepu,kupiłem same sprężyny bez amortyzatorów,wymienił mechanik jest dobrze a kwestia ceny pewnie w każdym mieście inna w giżycku zapłaciłem 80zl

Comment

Working...
            X