Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana wahacza...

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana wahacza...

Witam mam taki problem byłem na przeglądzie i kolo powiedział mi ze muszę wymienić tuleje z tyłu,wiec moje pytanie czy opłaca się wymienić wszystkie tuleje czy tez może kupić nowe wahacze jaka opcja wyjdzie tanień bo musiałbym wymienić z tyłu wahacz dolny i górny z oby dwóch stron??.Czy możecie mi powiedzieć jakiej firmy są dobre i w przystępnej cenie ,wydaje mi sie ze jakbym wymienił same tuleje to z drugiej strony będzie robocizna droga i na to samo wyjdzie.Pozdrawiam i dziękuje za każdą rade.

dobra firma to 555 np a tulejki to polecam ci orginalne bo nie ma tak naprawde dobrych zamiennikow tulejek do hondy

Comment

A czy mógłby ktoś wysłać ling z takim wahaczem szukam na necie i nie umiem znaleść tej firmy wahacz dolny i górny na tył .Więc bardzie opłacalne jest kupienie nowych wahaczy ??

Comment

Gdybyś podał jakieś dane auta byłoby znacznie łatwiej.
        Moim zdaniem powinieneś zajrzeć do działu zaprzyjaźnionych i tam zapytać.
        Masz zniżki więc sam ocenisz co Ci się bardziej opłaca.
        Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

Comment

Posiadam honde civic 1.4 hatchback rok 1996.Właśnie mam taki problem ze nie umiem nigdzie znaleść wahacza dolnego byłem w sklepach tez nie mają bo mówią ze jest trudny dostęp do taki części w Opolskim ;/Mam taką prozbe czy mógłby ktoś wysłać jakiś link z takimi wahaczami np na tej stronie co podałeś bo kompletnie sie już w tym nie odnajduje z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc pozdrawiam...

Comment

Working...
          X