Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zmiana tłumika środkowego w D16Y7

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zmiana tłumika środkowego w D16Y7

Zastanawiam się nad zmiana samego tłumika środkowego w moim D16Y7. Katalizatora nie chce wyrzucać. Tłumik końcowy już jest Ultera. Pytanie czy jest sens zakładać zamiast środkowego rurę 2" skoro reszta układu jest seryjna? Np środkowy tłumik od ek4 lub od Rovera lub normalna rurę 2"? Chyba że źle myślę?

Nikt się nie wypowie ?

Comment

Nikt się nie wypowie bo nikt nie wie, ale jak chcesz to ja się wypowiem (nie mam pojęcia) polecam wywalić środek i wspawać rurkę bo fajnie chodzi

Comment

No wlasnie o to mi chodzi. Tylko czy rurka 2" zmieni glos jezeli reszta to seria?

Comment

No trochę zmieni

Comment

A czy może ktoś wie czy środkowy tłumik z Rovera 400 będzie pasował do d16y7?
            OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Wiem że z Rovera 420 pasuje , a czy z Rovera 400 jest to samo??

Comment

Rura będzie wpadać w rezonans, ale fajnie to chodzi. Mam w D14A2 ( buda 5d ) wydech 1.8" chyba właśnie z rovera, zamiast kata rura 2 cale, środkowy jakaś mała pucha noname i końcowy powerflow, który muszę zmienić, bo daje basem między 3000-4000 obrotów, a to są obroty dosyć miejskie. Przy czerwonym polu wydech cichy jak w serii
              Oryginalne perfumy
              wuko

Comment

Working...
              X