Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszczelki wydechu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Uszczelki wydechu

Siema mam proste pytanie czym mogę zastąpić uszczelki środkowego wydechu ? Ponieważ zamówiłem już wydech a dopiero jak wróciłem z pracy w serwisówce zobaczyłem ze idą tam 2 uszczelki jedna z 3 otworami a druga zwykła ścięta, czy silikon wysokotemperaturowy załatwi sprawę ?Normalnie bym to domówił lecz jeżdżę tym do pracy i muszę to jutro poskładać do kupy.

Pozdrawiam

Zamieszczone przez smigiel Zobacz posta
    czy silikon wysokotemperaturowy załatwi sprawę ?
    Nie.

Zamieszczone przez smigiel Zobacz posta
    czym mogę zastąpić uszczelki środkowego wydechu ?
    Niczym,zamontuj stare. W Twoim wydechu są pierścienie,powinny dać się drugi ,a nawet dziesiąty raz założyć bez problemu.
    Najwyżej zamówisz i wymienisz później,nic się złego nie stanie.

Comment

No właśnie jak ściągnąłem to te pierścienie się rozkruszyły, założę bez nich a po prostu na weekend dołożę.

Comment

to się może nie udać,będzie pierdział

Comment

Kurde niema jakiegoś tymczasowego półśrodka ? dociąć z jakieś gumy czy coś trzeba będzie kombinować :/

Comment

Jest pasta do wydechów,ale nie wypełnia dużych ubytków,ani elementów które maja możliwość ruchu,bo jak zaschnie to jest krucha.
            Daje sę ją jedynie na płaskie przylegające powierzchnie.Na te kilka dni to możesz użyć koca gaśniczego,

Comment

u mnie gość zmieniał cały wydech na 1.8" ze środkowym i końcowym z nierdzewki powerflow. pierdzi między 2,5-4k tak samo jak wtedy kiedy urwałem końcowy. jest szansa że mechanik nie wstawił uszczelek? da radę to jakoś sprawdzić 'pod domem' czy muszę wydech cały ściągać?
              Oryginalne perfumy
              wuko

Comment

Working...
              X