Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tłumik końcowy 1.4iS kwas

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tłumik końcowy 1.4iS kwas

Witam,
    Chciałbym wymienić końcowy tłumik bo ten co mam aktualnie drze się, że łeb chce urwać, w trasie jest nie do wytrzymania. Docelowo chciałbym kupić coś porządnego na kilka dobrych lat - kwasówka. Sporo czytałem i szukałem, dużo osób proponuje Proex, myślę ze to dobry wybór lecz dla mnie oprócz żywotności ma być cichy i to bardzo, mam już dość pierdzenia i hałasu. Czy kupując Proex`a o głośności zbliżonej do seryjnej faktycznie tak będzie? Tłumik tej firmy to mimo wszystko wydatek więc nie chciałbym, żebym był zawiedziony.

Ja mam tłumik proex proseries o głośności 1 czyli zbliżonej do serii oraz średnicy 2,25cala na wylocie. Powiem tak wcale taki cichy mega ale jest ok. Ma taki całkiem fajny basowy dzwięk i na niskich obrotach całkiem ładnie chodzi chociaż słychać go dość mocno szczególnie jeśli się mocniej wciśnie pedał gazu. Nie mogę go porównać do niczego bo nie miałem nic innego, od momentu zakupienia autka czyli rok temu wstawiłem go i na razie jest ok bez problemu i żadnej rdzy. Także mogę polecić.

Comment

Podepnę się pod temat, ponieważ sam myślę o zmianie końcówki, bo w trasie chce łeb urwać. Nie wyje jakoś szczególnie, ale po pewnym czasie ciągły, jednostajny dźwięk i drgania od basu są nie do zniesienia. Aktualnie mam końcówkę taką https://allegro.pl/tlumik-sportowy-n...171407809.html

Comment

Working...
      X