Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolektor w D15z8

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Duff zakładam bandaz dla izolacji cieplnej i równiez jak wspomniał Kamil dla prawidłowego działania klimy... Pozatym miałem pekniety kolektor katalizator jest jak nowy... A jakis minimalny przyrost mocy sie przyda "Bo lubie zapie****ać" hehe

Kolego hamuj trochę język
    Last edited by Crisownik; 14-10-2012, 08:43. Powód: cenzura.

Comment

Stary katalizator możesz sprzedać, ja dostałem za niego 150 zł
      - Stuk! Puk!
      - Kto tam?
      - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

tak tez chciałem zrobic

Comment

No i dupa zbita nigdzie nie maja kolektora jestem w głebokiej du..;/ Macie moze jakies zaufane sklepy internetowe gdzie moge dostac taki kolektor w podobnych pieniadzach?https://www.mapet-tuning.com/sklep/s...0-p-11384.html

Comment

Zamieszczone przez tomekbdg Zobacz posta
            No i dupa zbita nigdzie nie maja kolektora jestem w głebokiej du..;/ Macie moze jakies zaufane sklepy internetowe gdzie moge dostac taki kolektor w podobnych pieniadzach?https://www.mapet-tuning.com/sklep/s...0-p-11384.html
            Na przykład:
            jarusnet.pl specjalizuje się w sprzedaży części samochodowych i tuningowych do aut marki Honda. Honda Civic, Accord, Prelude, S2000, OEM Honda.

Comment

O k... a ja juz zamowiłem ten sam na allegro ale za 500;/ No cóż następnym razem poszukam dokładniej...

Comment

Jak jeszcze jest nie założony to możesz oddać, napisz że nie doczytałeś i masz inny silnik.
                - Stuk! Puk!
                - Kto tam?
                - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

Oddaj go, to Ci sprzedam 4-2-1 z D16Z6 za 200 zł.

Comment

Juz załozony ch.. tam... Po załozeniu kolektor wyszło ze jeszcze koncowy musze wymienic tak zaczał pierdziec;/ podejrzewam ze to od wiekszej ilosci spalin... Potrzebuje teraz tylko jeszcze ten bandaz termiczny

Comment

Nie, on nie zaczął pierdzieć, bo się wysrał, tylko pierdzi, bo to rezonans spowodowany brakiem katalizatora. Aby to wyeliminować, musisz wspawać jakiś tłumik środkowy, min. 40 cm i będzie po problemie. Bandaż było warto zawinąć jak kolektor miałeś luzem, bo byś zrobił to dokładnie. Jak jest na aucie, to będzie trudniej.

Comment

Tłumik środkowy był wymieniany rok temu na dobry asmetowski wiec to odrzucam a koncowy jest tak przepalony ze puszka ma dziury i nie ma komor...

Comment

Ale to nieważne, że był wymieniony, potrzebny jest jeszcze jeden, albo zamiast tych dwóch porządny tłumik min. 55 cm. Wcześniej jakoś nie pierdział? Zresztą, jak wymienisz końcowy to i tak będziesz miał pierdzenie nie dokładając jeszcze jednego środkowego .

Comment

Sie okaze kupie koncowy jakiegos ultera

Comment

Working...
                            X