Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tłumik środkowy + tłumik końcowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tłumik środkowy + tłumik końcowy

Co powinien zawierać zestaw z tłumikiem środkowym oraz z tłumikiem końcowym. Chodzi o śruby, gumy mocujące, itp. Muszę kupić taki zestaw i nie wiem na co zwrócić uwagę a na allegro bywa różnie. Czy trzeba sugerować się firmą, która produkuje takie tłumiki? Coś godnego polecenia?
    1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Jak chcesz nowy zestaw to ja śmiało mogę polecić Bosala.
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Ja dwa lata temu kupiłem zestaw dwóch tłumików firmy ferroz wraz z zestawem montażowym. Za wszystko łącznie z wysyłką wyszło mi niecałe 400 PLN. W zestawie montażowym jak sam napisałeś były gumy mocujące, uszczelki i jakieś tam śruby.Ale tak sobie myślę, że jak przy montażu będzie czegoś brakowało to mechanik może jedną śrubkę gratis dorzuci :-)
      Była Honda Civic MB2, D14A8, 1997. Jest Toyota Avensis T25 Liftback 2.0, 1AZ-FSE, 2003
      Moja czerwona strzała

Comment

jak wymieniałem tłumik końcowy to miałem taki problem że nie mogłem dostać odpowiedniego tłumika, wiem że różnią się mocowaniem tłumiki do civica 1.4i rocznik 98 3D. i przy zakupie warto dobrze się zorientować jaki tłumik końcowy mamy. nie wiem jak to jest z dalszą częścią tłumików.

Comment

a czy polecacie tłumik końcowy firmy Walker

Comment

bardzo dobra firma ale nie jest to tani tłumik

Comment

kupiłem taki ,dałem 173zł+ wysyłka

Comment

to dobra cena powiem ci

Comment

jestem świeżo po wymianie więc może komuś się to przyda. Zestaw montażowy obydwu tłumików do Cvica 1998 Hatchback 5D powinien zawierać
                  - 4 małe wieszaki
                  - 2 duże wieszaki
                  - 2 pierścienie uszczelniające
                  - 4 śruby ze sprężynami do połączenia tłumików
                  Polecam zestaw Bosala. Przy kupnie tłumika, trzeba dobrze patrzeć, bo jest różnica w mocowaniach do wersji 3D i 5D

Comment

a co powiecie o tym tlumniku bo musze jakis sobie sprawic

Comment

A ja polecam PROEXA. Dobierają dźwięk jaki Cie interesuje. Jakość dobra itp...
                      Honda Civic 98r 1.8.B18C4 VTI VTEC DOHC 169 KM. MB6.

Jadą jadą chłopcy w japońcach,Nikt Ich nie dogoni,bo kręcą do końca !

Comment

no tak tylko ja srodkowy tylko do wymiany mam wiec oni chyba odpadaja

Comment

zabezpieczysz spawy srebrzanką i ze 3-4 lata powinien wytrzymać, tak jak każdy tani tłumik

Comment

A co powiecie na to jest sęs zakładać https://moto.allegro.pl/tlumik-sport...629342193.html

Comment

Working...
                            X