Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Porada ( co zamiast KATA)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Porada ( co zamiast KATA)

Witam potrzbuję porady w sprawie co wsadzić zamiast katalizatoa rozumiem ze strumienica nie bedzie dobrym wyborem wiec mam na mysli dwa tlumiki:

Honda Civic VIg 1997r 1,4 90km D14A3 (nie chce tez bawic sie w spawanie jakiegos ustrojstwa tylko che to zrobic we wlasnym zakresie)

Taniej wyjdzie kupić przelotowy tłumik np. AWG i przyspawać do niego dwie flansze.
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Druga opcje mam u siebie dokladnie od tego samego uzytkownika tyle ze bralem opcje bez uszczelek i srub ale wygodniej wziasc calosc, wiec moge smialo Ci polecic ten wybor. Pasuje wszystko bez przerobek i spelnia swoja role

Comment

A powiedz mi Tomciu czy jest jakieś inne brzmienie ? Majkel flansz to masz na mysli te kolniedzie przez ktore przechodza sruby?

Comment

do konca to o brzmieniu nie moge sie wypowiedziec gdyz zmienialem wraz z katem caly wydech tj. srodkowy i koncowy wydech na nowy seryjny po zalorzeniu calosci jest moze ciut glosniej ale czuc ze autko jest odetkane i lepiej sie wkreca

Comment

A co z sondą? u mnie w 99r jest za katem i po wycieciu mam błąd check.
            Honda Civic 98r 1.8.B18C4 VTI VTEC DOHC 169 KM. MB6.

Jadą jadą chłopcy w japońcach,Nikt Ich nie dogoni,bo kręcą do końca !

Comment

Zamieszczone przez wicio6g Zobacz posta
              Majkel flansz to masz na mysli te kolniedzie przez ktore przechodza sruby?
              Tak

Zamieszczone przez felix Zobacz posta
              A co z sondą? u mnie w 99r jest za katem i po wycieciu mam błąd check.
              Musisz wspawac mocowanie do wkrecenia sondy, zalozyc emulator i bedzie ok.
              LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
              sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Emulator to nie takie łatwe jak tam ktoś gdzieś pisał. Lepiej od razu wspawać tulejkę i może będzie oki
                Honda Civic 98r 1.8.B18C4 VTI VTEC DOHC 169 KM. MB6.

Jadą jadą chłopcy w japońcach,Nikt Ich nie dogoni,bo kręcą do końca !

Comment

Working...
                X