Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolektor wydechu - poratujcie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kolektor wydechu - poratujcie

Wymieniłam tłumik środkowy - buczy, uszczelniłam uszczelkę między kolektorem a przednim tłumikiem - buczy , zdjęli w końcu pokrywę kolektora a tam naspawane glutów i uszczelnione jakims białym uszczelniaczem i to wszystko zaczęło odpadać. Stąd buczy i hanka traci moc. Szukam kolektora bo spawać juz nie ma co. Szlag mnie zaraz jasny trafi bo takiego pecha do samochodów używanych jakiego mam ja to chyba więcej nikt.
    Honda Civic 1,4I SR Aerodeck Comfort MB8 , 1999/2000, silniczek D14z4 srebrniutka

oczywiście zapomniałam - Honda Civic 1,4 I SR 99 rok kombi
    Honda Civic 1,4I SR Aerodeck Comfort MB8 , 1999/2000, silniczek D14z4 srebrniutka

Comment

Ktoś na forum ma części do Hondy i m.inn. kolektor.Poszukaj w ogłoszeniach "sprzedam".Jest nawet zdjęcie zrobione.Kwestia tylko czy będzie pasował do twojego modelu.

Comment

Mam tylko jeden problem - nie wiem jaki mam typ silnika. Był taki post Tolliusza na forum ale wyświetlaą mi się tylko odpowiedzi na tego posta a typów silnika nie ma....

Comment

Bo toliusz zabrał wszystko ze sobą do grobu.Wracaj toliusz ,chyba widzisz że jesteś potrzebny.

Comment

re

Zamieszczone przez żunio Zobacz posta
            Bo toliusz zabrał wszystko ze sobą do grobu.Wracaj toliusz ,chyba widzisz że jesteś potrzebny.
            jesli Toliusz odszedł nie dopuszczalnym jest to ze skasował to co napisał....

Comment

tak czy siak dalej nie wiem, jaki mam silnik

Comment

z tego co wyczytalem na forum model silnika mozna odczytać podnoszac klape

Comment

bez złośliwości proszę - ja sie serio pytam a podnosząc klapę nr nie widzę ani ja ani mechanicy

Comment

emwu-przeszukaj moje posty bo pisałem nie raz jak znaleźć kod silnika.
                    ビートル ジョン

Comment

u mnie jest jeszcze wybity numer z przodu silnika 25cm. p[od pokrywą zaworów,hania d15b2.pozdrawiam
                      Last edited by RR1; 22-11-2008, 09:56. Powód: pomyłka

Comment

przepraszam chciałem napisac model silnika a nie numer.pozdrawiam

Comment

Working...
                        X