Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Półoś Civic EK3 HB (wymiana-regeneracja)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Półoś Civic EK3 HB (wymiana-regeneracja)

Witam, ostatnio jak robiłem diagnostykę zawieszenia wyszło mi że mam luzy na półosi, byłem z tym u mechanika i powiedział że na razie jest jeszcze ok i nie ma sensu tego wymieniać chyba że nie mam co z kasą zrobić. Jak długo można na takiej półosi jeździć? oraz czy lepiej się opłaca wymiana na zamiennik czy regeneracja półosi? Co polecacie?

Jeździć można tyle aż rozpadna się. Ostatnio wymieniłem z lewej strony i zapłaciłem za całą polos 260 zł

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Comment

Za nową? Czy używkę? Bo jak powiedziałem mechanikowi że zastanawiam się nad używką to powiedział że raczej nie ma sensu bo i tak nie będzie w lepszym stanie niż ta co mam.

Comment

Odgrzewam stary temat a mianowicie dzisiaj w nocy miałem niemiłą niespodziankę gdyż wybrałem się na przejażdzkę po mieście i ukręciłem prawą półoś. Pytanie czy opłaca się wymieniać na używki? Czy lepiej nową np takąhttps://allegro.pl/polos-prawa-honda...354113391.html Chciałbym coś dobrego wrzucić żeby nie mieć problemu znowu.

Comment

Kupiłem nową, działa jak na razie nie upalałem jeszcze. Mam nadzieję że wytrzyma długo

Comment

Working...
          X