Witajcie drodzy forumowicze , jestem od niedawna posiadaczem Hondy Civic 1,4 90KM w wersji Comfort Plus , i mam takie pytanie , gdy przekręcam kluczyk załańcza się zaplon i oswiecają się kontrolki czy jest to normalne że zaswieca się z ABS kontrolka Hamulca ręcznego? I gaśnie normalnie z ABS , tak samo jak zapala silnik , włączają się te obie kontrolki i razem gasną , wyczytałem w ksiązce że ABS sie tak powinien zaswiecać ale czy z kontrolką hamulca? Dziękuje za odpowiedz pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ABS + Hamulec
Collapse
X
-
Jeśli chodzi o kolejność kontrolek.. To mi odpala tak:
Dailymotion est plus qu’une application vidéo, c’est une conversation visuelle en mouvement qui repose sur un algorithme unique pensé pour élargir tes horizons.
w sumie filmik do innego tematu był ale widać kolejność kontrolek a jestem w 100% pewien że wszystko jest sprawne. Przy czym ja zawsze podczas odpalania zaciągam ręczny. Więc kontrolka nie gaśnie.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
-
Aha , juz dzwoniłem do serwisu autoryzowanego hondy i mi powiedział mechanik że jak gaśnie to jest ok , choć czasem teraz przy tych mrozach zapiszczy hamulec ale to chyba normalne , a gościu z serwisu napewno juz sie zna , tak więc dzieki za pomoc , może jeszcze ktos cos sie wypowie pozdrawiam.
Comment
Comment