Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jarzmo CIVIC VI 1.4 90 koni benzyna fastback 5D

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jarzmo CIVIC VI 1.4 90 koni benzyna fastback 5D

Witam.

Poproszę o namiar firmy/sprzedawcy który może posiadać jarzmo prawy tył do mojej Hani. (wersja z ABS)

Niestety u mnie jeden trzpień się zapiekł. Niestety w ASSO a każdy w licznych sklepach nowych nie ma. (sprawdzałem japomoto, cars, Karlik i inne)

Bede wdzięczny za pomoc.

Napisz na Facebooku na grupie Honda bazar. Tam ludzie mają różne cuda, na pewno ktoś będzie mial

Comment

Dziękuję, plus zapytania na olx do osób które wystawiają całe auto na części pomogły.

Comment

I niestety nie dostałem właściwej wersji, Powiedzcie mi czy jarzmo z przedniego hamulca będzie pasować na tył ? albo z CIVIC V generacji ? Bo niestety zakupione jarzmo z aerodeck jest za małe. Wykonałem już z 30 telefonów i albo nie ma, albo jest tak jak moje tylko zapieczone.

Comment

Jeszcze zależy jaki masz rocznik bo na końcu produkcji trafiały się wersję z 260 mam z tyłu
          A jarzma przód tył nie będą zamienne

Comment

Właśnie mam wersję z tarcza 260 z rozstawem srub 4x 100
            Dziś odbieram z paczkomatu po dłuuugich kolejnych poszukiwaniach z polecenia od fanatyka hondy z Wschodu Polski. Liczę że w końcu będzie pasować.

Comment

Wydaje mi się że mogą też pasować z vti

Comment

Zamieszczone przez kazik2_h9w3 Zobacz posta
                Wydaje mi się że mogą też pasować z vti
                Z VTI właśnie nie pasują. Pytałem już.

Finalnie ta wersja która otrzymałem pasuje . Więc, temat zamknięty. Dziękuję za sugestie i pomoc.

Comment

Working...
                X