Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dźwignia samoregulatora :(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dźwignia samoregulatora :(

Witam,

Mam takie oto pytanie:

Gdzie mogę kupić dźwignię do samoregulatora? Ewentualnie jakiś komplet: samoregulator z dźwignią? Lub coś innego żeby była dźwignia w komplecie?

Wiem, że był już taki post na forum, ale tam nikt nie odpowiedział na pytanie gdzie można kupić samoregulator, tylko wszyscy pisali o tym, że trzeba stary wyczyścić bo to się nie psuje. Uprzedzę te osoby i powiem od razu, że chcę kupić bo nie mam Dźwigni samoregulatora. Kupiłem samochód bez hamulca ręcznego na prawym kole z tyłu pojazdu. Wiedziałem, że sobie poradzę z uzdrowieniem starego samoregulatora, bo robiłem to niedawno w starym samochodzie. A tu taka niespodzianka, że brakuje jednego elementu i moje wielkie zdziwienie Myślałem, że może jakieś inne rozwiązanie techniczne, rozebrałem szybciutko drugą stronę pojazdu i moim oczom ukazał się samoregulator wraz z dźwignią

Może ktoś ewentualnie ma jakąś starą/używaną i byłby skłonny sprzedać?

witam,

jeśli samoregulator jest w formie wycinka okręgu i powiada po zewnetrznej stronie nacięcia to w intercarsie kupowałem takie, natomiast tych rurkowych nie widziałem i polecam portale aukcyjne.

Comment

Dzięki za pomoc

Niestety to jest rurkowy:/ szukam dalej

Comment

Working...
      X