Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szum? Hałas podczas jazdy.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Szum? Hałas podczas jazdy.

Witam. Od wczoraj zaobserwowałem fakt iż gdy przyspieszam(tak od 30km/h) słychać wyraźnie hałas, wydaje mi się że z tyłu z prawej strony. Na początku myślałem że łożysko do wymiany, ale dziś sprawdziłem. Podniosłem hondę lewarkiem, starałem się szarpać ect. ale nie drgnęło w żadną stronę. Natomiast gdy zakręciłem kołem, coś tam ocierało i koło hamowało. Otarcie występowało raz na obrót kołem(raz na 360stopni). I tu Moje pytanie, czy to może się kończyć okładzina na bębnach, i przez to lekko hamuje a przy okazji dobiega hałas przy +30km/h. Czy to jednak łożysko? Dźwięk jest wyraźnie słyszalny przy 70km/h na luzie. Prosiłbym o pomoc, gdyż koszta mogą przerosnąć budżet wakacyjny

moż eto byc łożysko ze juz tak sie rozleciało ze w jednym miejscu blokuje a moze beben i okładziny, trudno powiedziec

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
    Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

A ja obstawiam samoregulatory szczęk.

Comment

Jednak łożysko. Dzięki panowie, można zamknąć.

Comment

Working...
        X