Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Żaróweczki podświetlenia np.ogrzewania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

phoxx-te co podałeś w linku do allegro pasują do nawiewu.Do podświetlenia klawiszy są jeszcze mniejsze.
    ビートル ジョン

Comment

ok, dzięki a jakie oznaczenie mają te mniejsze?

Comment

Zobacz wcześniejszy post usera "lukash9" w tym temacie.Pokazuje identyczną żaróweczkę z oprawką jaka jest w klawiszu.
        ビートル ジョン

Comment

A czy ktoś z was może zamieścić zdjęcie, jak wygląda diodowe podświetlenie w nocy?
          Mam zamiar założyć czerwone.

Comment

Zamieszczone przez phoxx Zobacz posta
            A czy ktoś z was może zamieścić zdjęcie, jak wygląda diodowe podświetlenie w nocy?
            Mam zamiar założyć czerwone.
            michał kna w swoich postach umieszczał wygląd co prawda zegarów lecz jakaś wizja jest

Comment

Ale to co innego.. może się ktoś pochwali.

Jeszcze jedna kwestia, nie zabierałem sie jeszcze do rozkręcania, ile żarówek tam jest? (podświetlających przełączniki nawiewu)

A czy do podświetlenia klawiszy będą pasować te?

Last edited by BeatleJohn; 26-12-2008, 17:39.

Comment

Są 2 żaróweczki.Po zmianie oprawki te z allegro powinieneś wpasować.
                ビートル ジョン

Comment

Dziś natrafiłem na taką przeszkodę..

Cholernie mocno się trzymają, może jutro uda się odkręcić. To ostatnie śruby jakie zostały. Jutro wymienię żarówki. Istnieje jakaś kolejność ściągania osłon? Od czego zacząć? Żeby nie połamać tego.

Comment

Wktętak z sześciokątem,klucz płaski i pójdzie.Najpierw zdejmujesz osłonę od strony ręcznego.
                    ビートル ジョン

Comment

Working...
                    X