mam honde civic 98r. mialem alumy dalem je do prostowania. kupilem 2 nowe opony kenex (mało ważne) wrzucilem je na prfzednie kola, a na tylne dalem stare, maja chyba juz z 8 lat. zauwazylem na jednej tylnej oponie góza, ale od zewnatrz(od profilu w góre)i zauwazylem ze jak jade 40 KM/H skacze mi smochod.(kola były wywazane) czy to moze byc od tego goza? kierownica nie terepie to czyli przednie opony sa dobre? czy poprostu opony sa stare? na felgach i zimowych oponach nic sie nie dzialo. co to koze byc???
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Guz na oponie VI gen
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kolego jak jest guz to auto będzie podskakiwać, dziwię się że ryzykujesz jazdę na oponie z guzem, to grozi "wystrzałem" opony i w konsekwencji wypadkiem.
Comment
-
ja wiem tylko ten guz jest na zewnetrznej stronie nie na tej plaszczyznie co sie toczy. myslicie ze moze skakac delikatnie samochod?? dzisiaj zauwazylem jak jechalem na trasie ok 120 km/h i hamowalem to delikatnie mi kierownica tłukło, ale to nie wina opon raczej bo mam nowe, tylko ta z tylu z tym guzem mnie meczy
Comment
-
Zamieszczone przez piotrek-k11 Zobacz postaja wiem tylko ten guz jest na zewnetrznej stronie nie na tej plaszczyznie co sie toczy.sigpic
Comment
-
Jak koledze życie nie miłe to niech tak jeździ. Porady dostał i nie widzę sensu ciągnięcia dalej tematu. Zamykam.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
Comment