Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie ET VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jakie ET VI gen

witam własnie nabyłem alufelgi tylko niewziołem pod uwagę et felgi są 14'' 6j et 35 czy niebędo ocierały o błotniki w stalowych et wunosi 45 i czy śróby od stałowych będo pasowały i jeszcze jedno pyt.czy szpilki nie będo za kótkie

a dodam że to Hania 5D z1996 D14A2
    Last edited by pain; 25-10-2010, 13:33.

Kolego użyj opcji szukaj! Na forum jest mnóstwo odpowiedzi na takie pytania!

Comment

szpilki nie powinny byc problemem. ET powinno jeszcze wejsc. to zalezy jakiej szerokości masz opony i jak wysokie zawieszenie.
      jestes z Lublina? to jest gwara lublińska (że wot? ^^) - no bo fajnie brzmi
      szukaj na forum słów: odsadzenie lub ET. znajdziesz odpowiedzi. ewentualnie pszeszperaj dział "Nasze auta" w poszukiwaniu 5D jak twoja i sprawdz na jakich ET ludzie jeżdzą, zawsze można im priva wysłać

a i z tego co widze to jeszcze sie nie przedstawiles
      Last edited by majkelfu; 18-03-2010, 10:47.
      sigpic

Comment

tak z okolic Lublina jak ci sie to udało wychwycić to mnie zaskoczyło a co do opon to są 174/65/14 a i dokładnie to sa felgi 5.5 j

aco do zawieszenia to niewiem no troche jest niskie taką Hanie KUPIŁEM
        Last edited by przemo_wb; 18-03-2010, 13:20.

Comment

jak obsługuję klientów z Lublina i okolic to mniej więcej czasami tak gadają poza tym - w danych masz napisane skad jestes
          fele 5,5 z oponami 175 powinny wejść bez problemu z takim odsadzeniem. give it a shot

ale łątwiej by bylo jakbys powiedzial na czym obecnie jezdzisz i jakas fotke zapodaj, zeby bylo widac jakie masz niskie zawieszenie.
          sigpic

Comment

ok jak znajde troche czasu w dzień to zapodam fote a teraz mam fele 14''/5.5j ET 45 stalowe mogę zmieżyć ile jest do gleby a opony 175/65/14

Comment

Working...
            X