Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak pomalowac te felgi VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak pomalowac te felgi VI gen

Zakupiłem felgi i chcialbym je jakos pomalowac. Zastanawiam sie czy nie pomalowac srodków razem z ramionami na bialo a obreczy i krawedzi na chrom tak jak w aucie ponizej.
    Co myslicie na temat mojego pomyslu?
    Załączone pliki
    Last edited by pain; 25-10-2010, 16:38.

Na Twoim miejscu nie malowalbym ich wogole, dobre sa jakie sa. Jedynie mozna je jeszcze raz pomalowac na taki sam kolor, ladnie sie odswieza.

Comment

Zamieszczone przez taif1991 Zobacz posta
      Na Twoim miejscu nie malowalbym ich wogole, dobre sa jakie sa. Jedynie mozna je jeszcze raz pomalowac na taki sam kolor, ladnie sie odswieza.
      Tylko ze chcialbym je pomalowac na jakis ciekawy kolor

Comment

Chmmmmmmmmmm może na seledynowy albo różowy teraz to taki lans że ho ho. Kolego co mam ci doradzić jak pomalować felgi. A jak ci źle doradzę to później będziesz miał pretensję do mnie. Pomyśl trochę i wykaż się odrobiną własnej inicjatywy.
        Last edited by fortyfikator; 26-11-2009, 17:52.
        sigpic

Comment

Zamieszczone przez fortyfikator Zobacz posta
          Chmmmmmmmmmm może na seledynowy albo różowy teraz to taki lans że ho ho. Kolego co mam ci doradzić jak pomalować felgi. A jak ci źle doradzę to później będziesz miał pretensję do mnie. Pomyśl trochę i wykaż się odrobiną własnej inicjatywy.
          Nie chodzi mi o pomysl jak je pomalowac bo jak je malowac to juz wiem tylko chce zebyscie sie wypowiedzieli na temat mojego pomyslu

Comment

po pierwsze duzo obklejania bedzie, po drugie ty nie masz rantu na tych felach a po trzecie ten rant na zdjeciach jest polerowany wiec ze wzgledu na to ze ty wogole nie masz rantu dla mnie pomysl nie trafiony

Comment

Zamieszczone przez draksson20 Zobacz posta
              po pierwsze duzo obklejania bedzie, po drugie ty nie masz rantu na tych felach a po trzecie ten rant na zdjeciach jest polerowany wiec ze wzgledu na to ze ty wogole nie masz rantu dla mnie pomysl nie trafiony
              Domyslam sie ze duzo by bylo obklejania i ze tamten ran jest polerowany, ale zastanawiam sie draksson jakby to wygladalo

Comment

Zamieszczone przez silver30 Zobacz posta
                Tylko ze chcialbym je pomalowac na jakis ciekawy kolor
                nie wiem co to dla Ciebie ciekawy kolor, moim zdaniem na tamtym aucie felgi wygladaja spoko ale u Ciebie ich nie widzę, najładniej wygladają najmniej udziwnione i zadbane koła Jeżeli chodzi o malowanie felg bardzo łatwo przekroczyć granicę dobrego smaku a wtedy zamiast oczekiwanego efeku - zalamka

Comment

Zamieszczone przez astrall Zobacz posta
                  nie wiem co to dla Ciebie ciekawy kolor, moim zdaniem na tamtym aucie felgi wygladaja spoko ale u Ciebie ich nie widzę, najładniej wygladają najmniej udziwnione i zadbane koła Jeżeli chodzi o malowanie felg bardzo łatwo przekroczyć granicę dobrego smaku a wtedy zamiast oczekiwanego efeku - zalamka
                  Wiem astrall wiem ze miedzy super felgami a kiczem jest cienka linia. Chyba najlepiej bedzie jak je pomaluje cale na bialo i kupie czerwone chromowane sruby

Comment

Chyba najlepiej bedzie jak je pomaluje cale na bialo i kupie czerwone chromowane sruby
                    ten pomysl juz jest lepszy i nieprzekombinowany!

Comment

Zamieszczone przez draksson20 Zobacz posta
                      ten pomysl juz jest lepszy i nieprzekombinowany!
                      cos w tym stylu
                      Załączone pliki

Comment

nadal jestem w krpoce co zrobic z felgami.Zeby zrobic polerowany rant musialbym go miec. a ja mam plynne krawedzie, zadnych ostrych krawedzi. Mam dwa wyjscia - albo felgi maluje na srebrny metalik i jakies male czerrwone napisy + czerwone sruby, albo podszlifowac je tak aby w niektórych krawedziach zrobic ostre krawdzie, a wtedy kombinowac jak je pomalowac

Comment

i kupie czerwone chromowane sruby
                          to czerwone czy chromowane? IMO biale to najlepsza opcja bo przy takim wzorze i wielkosci felgi nie poszalejesz za bardzo. no albo na srebro czyli jedynie odnowic je
                          Last edited by Gość; 14-12-2009, 18:46.

Comment

Zamieszczone przez kefirunio Zobacz posta
                            to czerwone czy chromowane? IMO biale to najlepsza opcja bo przy takim wzorze i wielkosci felgi nie poszalejesz za bardzo. no albo na srebro czyli jedynie odnowic je
                            Biale odpadają bo na ten temat doszlo do klotni miedzy mna a zona. Wiec beda srebrneale mysle nad jakimis elementami lub drobnymi napisami czerwonymi, tak aby pasowaly do nich sruby czerwone typu drag lub zwykle sruby ale pomalowane na czerwono

Comment

wielkość i wzór Twoich felg nie daje pola do popisu... powiem Ci to co przedmówcy - odśwież tylko te felgi, pomaluj na srebro i będzie super
                              moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

Working...
                              X