Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie opony?? VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jakie opony?? VI gen

witam. mam pytanie, otoz chodzi mi o to czy warto kupic zimowe opony firmy ,,krzak,, ,potrzebne mi 15" 185/55 lub 175/60 i mam do kupna opony urzywane, tylko ze marka tych opon nie jest mi znajoma. TYFOON SUCCESSOR lub SuperGrip, STAN BIEŻNIKA OK 6mm. za 4 zaplace ok 400zl, i niewiem co robic, chce zaoszczedzic, bo mam sporo wydatkow. z gory dziekuje za opdowiedz
    Last edited by pain; 25-10-2010, 16:41.

zależny jaki DOT mają te opony, w sumie jesli starsze od 4 lat to juz sie powoli przestają nadawać do użytku.
    dla niewtajemniczonego: DOT to oznaczenie produkcji (4 cyfry: pierwsze dwie to tydzien roku, a dwie kolejne to rok produkcji) czyli np "DOT 3508" znaczy 35 tydzien 2008. warto to sprawdzić.

wiem ze niektórzy mnie zlinczują ale ja kupiłem opony bieżnikowane dokłądnie za 400zł. bardzo dobrze trzymają na sychej i mokrej nawierzchni. na śniegu jeszcze nie wiem bo nie było

po prostu sprawdz czy nie sa za stare te opony, czy nie sa z bomblami, nie sa juz calkiem twarde lub z popekanym bieżnikiem.

jesli ktos ci powinien ODRADZIĆ te opony to ten. kto cos o nich wie z marki.
    sigpic

Comment

Working...
    X