Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co z nimi zrobic i jak je naprawic VI gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Co z nimi zrobic i jak je naprawic VI gen

W zesżłym tygodniu kupilem nowe pantofelki dla moje hanki.
    Są troche porysowane, a na jednej z nich jest obicie porządne lakieru. I teraz nie wiem czy na to można nałożyc szpachle aluminiową i na to podkład i czy można r=to malować już. Chciałem środki pomalowac na czarno a krawedzie zostawić srebrne albo najlepiej pomalować je farba o kolorze chrom.
    Moje pytanie - czy w taki sposób jak aj to che zrobić da sie naprawic warstwę lakieru?
    Czu uwazacie ze takie malowanie bedzie poasowało do mojej hańki?
    Załączone pliki
    Last edited by pain; 25-10-2010, 16:48.

można je naprawić ale proponuje poszukać farby do alufelg, koło mnie w sklepie z farbami jest taka farba w spreju jest ona wytrzymalsza. chrom odradzam szybko się zciera i potem jest tylko problem...

a jeśli chodzi o czarne felgi do srebrnego auta( nie jest to VI ale ...)
    VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
    powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
    Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Silver widze ze na stalowkach nie masz oryginalnych kolpakow, ale wlasnie takei mi sie podobaja. Powiedz czy masz problem z ich gubieniem, czy moze masz je przymocowane za pomoca jakichs specjalnych gumek.
      Dzieki

Comment

Mam je przymocowane do kół za pośrednictwem małych plastikowych ściągaczy co zapinasz tylko w jedna stronę ( nie wiem jak sie dokładnie na nie mówi, ale to są te wąskie paski samozaciskowe). Na dodatek zaciski na drutach na kołpakach wyregulowałem tak, aby wchodziły na stalówki dopiero przy mocniejszym wciśnięciu, także nie musze sie obawiać, że je zgubie.

Comment

Working...
        X