Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cvic VI coupe rozmiar i et

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Cvic VI coupe rozmiar i et

Witam przychodzę z zapytaniem poszperałem w internecie i znalazłem informacje że felgi o takich wymiata powinny pasować 16 cali et 40 rozstaw śrub 4x100 i szerokość 6.5 ale wolę się upewnić 10 razy czy napewno będą pasować przed zakupem dlatego przychodzę tutaj się zapytać z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc

wiesz co jest kila tematów o niestandardowych kołach do tego modelu i są różne opinie, nie tylko pasuje/ nie pasuje, ale jak się na tym jeździ. Ja bym tego nie kupił, a nawet darmo jak bym dostał to tego nie założył. Poczytaj istniejące dyskusje.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Dzięki a masz może jakieś polecajki co do rozmiarów jakich najlepiej szukać ?

Comment

Opony i Felgi do Hondy Civic VI generacji 1995-2000 dane fabryczne - Kompendium.

to główny temat co jest najbardziej optymalne, czyli wygodne, odpowiednie, sprawdzone i nadające się jako standardowy wybór.
        Jeśli chcesz robić jakiegoś "bolida" na zloty to ok, możesz kupić i wsadzić co chcesz, ale na takim czymś to jeździć się nie da. To co chciałeś to 16" na ET40 to tym jeździć się nie da, skręcać się nie da, ani rozpędzić się nie da, i przy tym palisz o 2 L więcej. Takie "coś" tylko na zloty.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
        X