Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myśłlicie o tych felgach ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Co myśłlicie o tych felgach ?

Witam Panowie

Mam parę zapytan odnośnie tych felg są to 4x100, 175/65/15 Ronal
    poje pytania czy jest mozliwośc tak wywaznia tych felg żeby odważniki były wewnątrz felg i czy są one pogięte bardzo patrzeć po ilośc odważników na nich czy jeszcze posłuzą pare sezonów ( z tego co widać to mniej więcej 2 są na każdej I ile powinien mieć odważnik max żeby sobie je odpuścić ? jak sprawdzić ich stan pod względem prostości ich :P ? bo mam w planie je odnowić i pomalować na biało i tu nstępne pytanie jak będę pasować wizualnie do Honda Civic VI 5D czarnej :P

638158763_1_644x461_kola-felgi-alufelgi-15-opony-gratis-4-100-175-65-15-ronal-opel-vw-przemysl.jpg

Szkalana kula zamarzła. Z tego zdjęcia można dowiedzieć się felgi leżą na śniegu i są brudne.
    Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
    Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

pytania były nie co inne ;P ale dzieuję za twoją spostrzegawczość

Wracajac do tematu to interesje mnie to czy jesli zaniosę do wywarzania to odważniki moze mi zamontoweć wewnątrz felgi czy musza być na rantach ? i jak w trakcie ogladzin jakoś ocenic stan felg by się na nich nie "przejechać" :P

Comment

Zamieszczone przez Xernog Zobacz posta
        jak sprawdzić ich stan pod względem prostości ich :P
        Założyć na wyważarkę,ew na auto i sprawdzić bicie feli,nie opony.Możesz wyważyć klejonymi w środku,lub klejonymi i nabijanymi wewnątrz.Co do pytania o wagę to nietrafione,bo trójkąt nie potrzebuje wcale wyważania a jechać się nie da.
        Last edited by m26; 02-03-2018, 23:29.

Comment

Jak uwarzasz cą warte cany 500 zl z oponami zimowymi ok na 1 sezon ?

czyli jak soie je odmaluje posciagam ciazarki i pujde na wywarzanie to moge poprosic zeby wewnatrz mi przykleili czy to się naklja w zaleznoście od uszkodzenia wygiacia itp ?

Comment

Jak dla mnie to się nie opłaca Za 700 kupisz w dobrym stanie , dobrymi oponami.
            OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Takie gumy spokojnie wymienisz na zimówkę do jazdy .
            Last edited by m26; 03-03-2018, 11:49.

Comment

Cześć.
              Podepnę się do tematu bo też stoję przed wyborem felg do mojej MB. Znalazłem OEM felgi z cifa VII. Wklejam link do aukcji:

Znalazłem jeszcze jeden komplet ale sporo droższy. Felgi są poniszczone wymagają trochę pracy, wydaje mi się że niektóre przetarcia będzie trzeba szpachlować.
              Wiem, że to dużo roboty ale chciałbym je ogarnąć samemu. Czy cena 110zł/szt za te OEM felgi z wysyłką jest ok? Czy nie warto się w to bawić.

Comment

Zamieszczone przez Mtgad Zobacz posta
                Cześć.
                Podepnę się do tematu bo też stoję przed wyborem felg do mojej MB. Znalazłem OEM felgi z cifa VII. Wklejam link do aukcji:

Znalazłem jeszcze jeden komplet ale sporo droższy. Felgi są poniszczone wymagają trochę pracy, wydaje mi się że niektóre przetarcia będzie trzeba szpachlować.
                Wiem, że to dużo roboty ale chciałbym je ogarnąć samemu. Czy cena 110zł/szt za te OEM felgi z wysyłką jest ok? Czy nie warto się w to bawić.
                Zrobisz jak zechcesz, ale moim zdaniem gra nie warta świeczki. Policz sobie ile wyjdzie naprawa tych felg + malowanie. Za 500-700 pln-ów możesz spokojnie znaleźć felgi nie wymagające naprawy.
                LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
                sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Working...
                X