Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

z astry do civika PILNE

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• z astry do civika PILNE

Witam
    Posiadam civica 1998 hb 5d.
    opony to 175x65x14 4x100
    Chcę kupic te felgi z oponami ,ale nie wiem czy będą pasowały z astry.
    Proszę o odpowiedz bo całkowicie się na tym znam ,czy otwór centrujący będzie pasował
    Z góry dzięki

link do opon
    Last edited by Sebulerbin; 14-05-2011, 19:02. Powód: używamy opcji EDYTUJ POST

Jezeli chodzi o rozstaw srob to 4x100 jest tak samo w hondzie jaki i oplu wiec powinny podejsc te felgi jednak sa to felgi stalowe a opel ma inny otwor centrujacy na feldze bo 56,6 a honda ma 56,1

Comment

czyli lipa, czy można założyć pierścień centrujący

Comment

Można założyć

Comment

56,6 a honda ma 56,1 - to co to będzie za pierścień? 0,5mm ?!?!?! - ja nie wiem czy są takie?
          Kierownik Działu Diesla

Comment

a czy można się obyc bez pierscienia to tylko 0,5mm
            i czy et 39 z astry lub 49 nie jestem pewien ma się do oryginału hondy 45.
            Te z astry mają 175x65x14, 56,5 pirscien centrujący , et chyba 39 lub 49.
            Będą pasowac
            Last edited by bogdan12121966; 15-05-2011, 13:02.

Comment

no to jest różnica bo jeśli tamte felgi mają 39 to będą trochę wysunięte w stosunku do oryginału hondy 45, a jeśli mają 49 to będą schowane

Comment

przerabiałem to samo - z pierscieniami jest lipa bo to są cieniutkei płatki - prawie nie osiągalne, bez pierścieni biło mi i nei dało się jeździć choc oponiaż ze wszystkich sił probował idealnie wycentrować , no i jest problem z et - te od opla będą głębiej wchodzić a róznica była widoczna gołym okiem

Comment

Felgi idealnie pasują i nic nie bije ,wystarczy dac pasek z puszki do piwa i idealnie pasuje
                  et prawie nie ma różnicy.
                  Temat zamykam

Comment

Working...
                  X