Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba o opinie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prośba o opinie

witam powoli przymierzam się do zakupu alu-felg na lato, dodam że moje stare letnie opony też już przydałoby się wymienić, więc rozglądam się za takimi z oponami, prosiłbym o opinie na temat takowych https://moto.allegro.pl/komplet-kol-...396603858.html, a i to mają być opony do 5D, chodziłoby mi głównie o cenę czy nie przesadzona? za wszystkie opinie z góry dziękuję

Kolego polecam oponeo.pl i tam masz opinie o oponach. Sam jak kupowałem swoje to się nimi posiłkowałem. Jak kupujesz alufelgi to uważaj aby były proste i nie spawane...
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

ale ja nie chce kupować nowych alusów, chce kupić jakieś używane i będę potrzebował od razu do nich opon więc najlepiej jakbym znalazł komplet używane opony+felgi, nowy komplet alu+felgi na raz to wydatek rzędu 1500zł, jak na jednorazowy wydatek to trochę za dużo

Comment

Ale czy ja pisałem o NOWYCH??? NA tej stronce masz opinie o oponach więc sobie czytnij o tych Michelinach Energy a co do felg to jak pisałem ciekawe czy proste i nie spawane... A i najważniejsze, facet nie podał jaki głeboki bieżnik jest na tych oponach
        Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

panowie pomóżcie koleś pisze że jak dopłacę mu 50zł to wyśle je na swój koszt, pisze że felgi nie były nigdy prostowane, trochę się na nie napaliłem ale trochę boję się kupować je bez obejrzenia live, może jest ktoś z białegostoku??

Comment

Poproś go żeby Ci przesłał zdjęcia wszystkich 4 kół, najlepiej razem i w lepszej jakości.

Powiem Tobie tak, kupwałem przez allegro komplet używanych alufelg i raz używane stalówki. W obu przypadkach jedna felga była do prostowania.
            Z jakiegos powodu je sprzedają.
            http://www.redcoon.pl

Comment

dostałem trochę więcej informacji na temat tych felg a mianowicie:
              szerokość 6 cali
              bieżnika zostało ok 5 mm
              ET 36
              i kilka fotek

przy obecnych mam ET45 ale chyba 36 nie powinny wystawać prawda??
              może teraz ktoś się jeszcze wypowie
              Last edited by wilq696; 19-01-2011, 22:03.

Comment

Nie będą wystawać, to tylko 0,9 cm różnicy.
                http://www.redcoon.pl

Comment

chłopaki teraz mówią że trochę za wysoki profil i już sam nie wiem;/
                  ewentualnie zrobię tak że kupię je w takim zestawie jak są a jak się opony zużyją to pomyślę o jakimś niższym profilu
                  Last edited by wilq696; 14-01-2011, 10:58.

Comment

Napisał Ci ze jak dopłacisz 50zł to wyśle na swój koszt... na jedno wychodzi bo przesyłka kosztuje 50zł. co do opon i felg, hmmm. felgi ładne, opony chyba nie mają 5mm bieżnika ale moze mi sie wydaje. cena też nie wysoka bo ja za komplet 14 calowych i troche bardziej zniszczonych zapłaciłem 600zł. na szczęście kumpel zajmuje sie renowacją felg

Comment

tą opcje wysyłka za 50zl dodał po rozmowie ze mną, ale już kupione teraz czekają na wiosnę) już się nie mogę doczekać, też tak się domyślałem że ten bieżnik jest przesadzony...jest 4mm

Comment

Working...
                      X