Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie opony na zimę?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

ja z niecierpliwością czekam na większy śnieg żeby sprawdzić nokianki na razie mogę powiedzieć tyle że czuć że są z miękkiej mieszanki

Comment

Nokiany są super na mokrej nawierzchni - potwierdzam to swoim doświadczeniem i wszystkie testy z AŚ i Motoru tez to pokazują. Czyli są najlepsze do jazdy po mieście, gdzie ten cały syf śnieżny jest rozjeżdżony.

Comment

Tylko czy stwierdzenie "Nokiany są super ..." na danej nawierzchni tyczą się wszystkich czy tylko zwykłych W/W+ lub WR G2? Druga sprawa: analizując moje zwyczajowe trasy to wychodzi mi pół na pół jeżeli idzie o miasto i hmm drogi gminne i powiatowe (czyli odśnieżane gorzej niż w mieście).

Co więcej za Fuldą przemawia również ten test:

Pozdrawiam

Comment

wiesz że nie zobaczysz tu samych postów wychwalających pod niebiosa jeden konkretny model opony??? po prostu musisz sam się zdecydować na konkretne .....wiesz to jest jak ze skarpetami jeden powie że tylko bawełniane a drugi że nie założy innych jak frotowe i żadnemu nie powiesz że źle mówi

Comment

jaka dzisiaj pogoda każdy widzi ja tylko czekałem na taką pogodę żeby sprawdzić jak się będą sprawować moje Nokiany, dziś sprawdziłem i.......WOW żadnych problemów z wyjazdem z osiedla a nieźle był zasypany wkoło na mieście też żadnych problemów a miasto Lbn nieźle dzisiaj zasypane, polecam

Comment

Kupiłem dzisiaj te do civika 1998hb Opony Fulda Kristall Montero 3 175/65/R14 82 T

Comment

A ja mam nowiutkie Dębice frigo2 i powiem tak: na te opony nie ma ch.... w mieście.. W poprzednich samochodach miałem uniroyale i micheliny, przy dębicy się chowają. Miasto wogóle nieodśnieżone a ja jeżdżę bezproblemowo, ruszanie, hamowanie(bez ABS) czysta przyjemność. Polecam!!

Comment

ja wczoraj sprawdziłem Fuldy Montero 3(nówki) na warszawskim śniegu i ...mam wrażenie,że nacięcia w tej opnie są ciut za małe na większy śnieg

Comment

ja również polecam opony Barum Polaris drga śnieżna zima i dają wspaniale rade na śniegu i błocie pośniegowym. Tam gdzie jest wolne miejsce parkingowe bo leży dużo śniegu i każdy się boi tam się wpycham bo jakoś się nie boję na tych oponach.

Comment

Ja tez jezdze na oponach Barum juz drugą zime i nie narzekam. Na zasniezonej drodze radzą sobie dobrze w kopnym sniegu tak samo i do tego cena jest tez przystepna. Polecam

Comment

Working...
                      X