Witam wszystkich i proszę o małą rade,mianowicie wymienilem reflektor przedni na nowy a drugi pozostał stary no i jest różnica może nie taka wielka stary jest trochę żółty wiem że można szklo spolerować ale czy to da jakiś efekt? Co z srodkiem lampy mozna też ja w jakiś sposób odnowic bo ze zdjeciem szkla nie bedzie chyba problemu trzyma sie na sylikonie,i wlasnie nie wiem czy sie za to zabierac czy bedzie mialo to jakis efekt szkoda kasy na nowa lampe lepiej cos innego hani sprezentować
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
lampy przednie
Collapse
X
-
o ile to jest szkło to można użyć do tego papieru wodnego 1500 lub 2000 a potem proponował bym spolerować jeszcze pastą polerską np G3 lub tempo przy użyciu maszyny do polerowania . osobiście tak robiłem daje radepozdrawiam i powodzenia daj znać jak zrobisz .a co do rozklejenia lampy to można to zrobić w piecu w temp . 350 stopni max 2,5 min w piecu grzej
-
Ja rozklejałem nie raz lampy (civica tylko raz), właśnie 7 minut - 100 stopni. Zawsze eleganckoPozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
Comment