Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opadnięcie zderzaka ej9

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Opadnięcie zderzaka ej9

Dziś wieczorem zauważyłem, że opadł mi zderzak.....dokładnie coś pekło (plastik) i efekty widać na zdjeciach (można włożyć palec nawet pod reflektor u dołu). Co można szybko z tym zrobić i gdzie podjechać? Nie mam możliwości i miejsca by samemu to zrobić.......

najlepiej jakbys podjechal do jakiegos lakiernika on by ci to zrobil jezeli samemu nie masz mozliwkosci zrobienia tego
    ale zeby to zrobic naprawde nie trzeba duzo miejsca na parkingu przed blokiem np mozesz to zrobic musialbys sciagnac kolo zebys mial dobry dostep i zobaczyc co sie tam urwalo w tym celu musisz wsunac glowe w nadkole moze wystarczy kupic zwykla srubke z nakretka i po sprawie lub spinke do zderzaka
    chociaz na zdjeciach po zblizeniu widac ze opadlo ci mocowanie zderzaka do karoserii przy koncu tego zderzaka musialbys je wsadzic spowrotem jezeli sie da i przeykrecic srubka

Comment

zajmę się tym po pracy.......myślisz, że zalatwie to zwykłą śrubką z podkładkami ?

edit zauważyłem właśnie, że przez to odczepienie obsunał się również od strony pasażera :/

Comment

mysle ze tak ale najpierw zobacz dokladnie przez co zderzak sie obsunal
        jak tam poradziłeś sobie z tym??
        Last edited by jump23; 27-05-2010, 17:25.

Comment

Odegnij młotkiem tą blaszkę co do niej przykręcasz zderzak cały problem obluzowanych zderzaków tkwi właśnie tam. Nie pamiętam już jak dokładnie to wygląda najlepiej zapodaj zdjęcie

Comment

Working...
          X