Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nadkola plastikowe

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nadkola plastikowe

Siemanko Wszystkim
    mam Civica VI gen 3d hatch. przedlift.
    Z tyłu nie mam plastikowych nadkoli i chciałbym zakupić takowe żeby ochronić blachy.
    Czy ktoś się orientuje czy takie https://moto.allegro.pl/item10323510..._tyly_tyl.html
    będą pasowały? Może ktoś z Was kupował takie?
    Dzięki za odpowiedzi
    pzdr

Poszukaj lepiej oryginalnych zamienników nawet używanych bo takie nadkola będą pasowały jak kij do ....

Comment

No Kral ma rację. Sam podkusiłem się kiedyś o kupno takich nadkoli no i trzeba po 1 zakładać to z opalarka rozgrzewajac dobrze nadkole żeby się dopasowało, a po 2 i tak nie zakrywa w pełni tego co powinno. Jak już chcesz profesjonalnie to zrobić to poszukaj nawet używek, będziesz mial pewność że będą dobrze pasować.

Comment

ok zatem pozostaje mi szukanie oryginałów. Lipa oryginalnie nie wychodziły jedyne co zostaje to bardzo dobra konserwacja
        dziękuje za pomoc
        Last edited by adrianekk; 10-05-2010, 13:33.

Comment

Również oglądałem na allegro takie same nadkola, lecz zdecydowałem pojechać na giełdę motoryzacyjną i kupiłem zamienniki oryginałów nadkoli i u mnie wszystko pięknie pasuje

Comment

ja mam też takie z allegro - potwierdzam lipa. Ale wyszedłem z założenia, że lepszy rydz niż nic. (troche gimnastyki z tym było - ale blacha zabezpieczona)
            Last edited by miniek3000; 14-09-2010, 16:56. Powód: dodatkowy komentarz

Comment

Working...
            X