Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lampa prawa przód

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lampa prawa przód

Witam!
    Czy ktoś może mi pomóc. Rozbiłem sobie autko z przodu części blacharskie już mam, ale jest problem z prawą lampą nie mogę nigdzie kupić lampy. Pech taki że lewa lampa ma na kloszu oryginalne wypuklenie i nie mogę dostać takiej prawej wszystkie mają klosze gładkie.
    Mam nawet numer tej lampy (chyba to jest to jeśli dobrze myśle) 89002518 później jeszcze jest dodatkowo 4N, DTD,, dziwi mnie troche data z naklejki 15.10.03 a autko jest z 2000roku. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam!

Zrób zdjęcie lampy,to się zobaczy.A 2000 rok,to nie jest jeszcze 6 generacja?
    sigpic
    Mój błękitek
    http://www.youtube.com/watch?v=VQiD2kngEAg
    Pozdrówka dla wszystkich

Comment

NIe to jest te coupe które wychodziło do 2001 roku chyba jutro dam zdjęcie pozdro

przepraszam zle napisąłem tak to jest 6 generacja rok 2000 coupe wersja europejska 1.4 tylko nie jestem pewny czy już ktoś wcześniej tego przodu nie zmienił o ile tak się da. Dziekuję za każdą dobrą rade!
      Last edited by Domanoid; 30-04-2010, 10:29. Powód: post pod postem

Comment

Już raz się przyglądaliśmy przypadkowi z aukcji, gdzie przód (od przedniej szyby) od 3D a reszta od 5D. Ciekawie to wyglądało

Zrób zdjęcie tej lampy to poszukamy.
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Witam to są te zdjęcia tej lampy. W sumie może być ze coś tam juz było robione.
          Załączone pliki

Comment

i co da się coś wymyślić z tą lampą a okazało się że zamowiona maska i błotnik są z innej wersji. Czyli jak ktoś ma maskę błotnik prawy i lampe zaraz kupie.

Comment

Working...
            X