Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kontrolka od poduszek

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kontrolka od poduszek

Jakie jest prawdopodobienstwo ze jezeli swieci kontrolka od poduszek przez caly czas, a poduszki nie byly nigdy uzywane to jakie jest prawdopodobienstwo ze musz wymienic przekaznik ? W ASO dostalem info ze trza wymienic przekaznik, ale z tego co wiem to rzecz ktora sporadzycznie sie psuje.

Ale jednak się psuje.Nie wiem za co odpowiada ten przekaźnik,ale jak za "wystrzał" poduszki to lepiej go wymień.

Comment

Ja bym wpierw sprawdził, czy masz podłączoną wtyczkę z poduszek.
      Jeśli tak, to czy rzeczywiście nie były wystrzelone.
      Jeśli jesteś pewien że nie, to musi to być usterka elektryczna.
      sigpic
      UFO, 1.8 Sport
      Chcesz instrukcję serwisową? Mam ją tu

Comment

samochod byl podlaczony w ASO pod kompa i tam powiedzieli mi ze poduszki nie sa wystrzeloen i ze sa cale i ze prawdopodobnie to przekaznik padl

Comment

To co to za serwis że mówi źe prawdopodobnie?Podjedź na prywatny komp zapłacisz 5 dych ale będziesz wiedział na pewno co jest
          ビートル ジョン

Comment

wlasnie wczesniej bylem w innym serwisie gdzie podlaczyli mi samochod ale okazalo sie ze nie sa wstanie nic sprawdzic bo ten komp u mnie jest samo costam juz nie pamietam jak to sie nazywalo

Comment

Dawno nikt tu nie pisal, ale sprobuje. Moze polecisz jakis prywatny komp BeatleJohn? Najlepiej w okolicach Warszawy.

Comment

Witam to mój pierwszy post wiedz powitać wszystkich forumowiczów.

Co do kontrolki SRS to miałem ten sam problem. Zapala się np w przypadku źle podłączonego akumulatora. Nie mówię tu że minus do plusa i odwrotnie, ale jeśli podłączy się najpierw PLUS a później mase. Mi skasowali błąd na kompie i po sprawie. Mam już tam rabat bo robili mi to dwa razy(miałem słaby aku. i czasami zapomniałem przy podłączaniu).

Comment

Working...
                X