Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Termometr

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Termometr

siemanko
    Jako, że w naszych Hondach fabrycznie nie są montowane termometry to zakupiłem sobie taki samochodowy (z Lidla), żeby wiedzieć ile +/- stopni jest na dworze i w środku auta. Mam problem gdzie go umiejscowić. Decha jest tak skonstruowana, że na środku to raz, że będzie brzydko wyglądało dwa przysłaniać będzie nawiew.
    Ktoś z Was montował sobie taki termometr? Gdzie go umieściliście jakieś pomysły?

Zamieszczone przez adrianekk Zobacz posta
    siemanko
    Jako, że w naszych Hondach fabrycznie nie są montowane termometry to zakupiłem sobie taki samochodowy (z Lidla), żeby wiedzieć ile +/- stopni jest na dworze i w środku auta. Mam problem gdzie go umiejscowić. Decha jest tak skonstruowana, że na środku to raz, że będzie brzydko wyglądało dwa przysłaniać będzie nawiew.
    Ktoś z Was montował sobie taki termometr? Gdzie go umieściliście jakieś pomysły?
    ja mam zamontowany przy zegarach a dokładnie na środku, nie zasłania żadnych lampek

Comment

LoBo możesz fotkę wstawić jak to u ciebie wygląda?

Comment

ja się zastanawiał czy na słupek przedniej szyby przy głowie kierowcy nie przykleić na taśmę dwustronną w rogu. a jak na zegarach to kabel będzie widać że idzie

Comment

Working...
        X