Witam.
Mam do was pytanie odnosnie przednich reflektorow. Dzis zauwazylem ze zaczyna cos sie dziac z przednimi kloszami, mianowicie zaczyna sie odklejac jakas dziwna warstwa, niewiem czy to jakis klej czy warstwa ochronna na reflektor, sam niewiem jak to nazwac
. Wyglada to tak jakby reflektor od zewnetrznej strony byl czyms powlekany i to zaczyna mi sie odklejac, Glownie z lewej strony ( z prawej strony tez ale mniej). Mam Honde VI gen 3d rocznik 98. i reflektory przednie sa z tworzywa a nie szklane. Niewiem zabardzo co to moze byc, czy to jest jakas warstwa ochronna? Niemniej zaczyna mnie to juz troche denerwowac bo troche to nieestetycznie wyglada i najlepiej bym to usunal calkowicie. Niewiem jednak czym to najlepiej usunac - zmyc zeby nie uszkodzic (zmatowic) klosza. Jesli ktos mial podobny problem i poradzil sobie z tym to prosze o porade jak ten problem rozwiazac. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Mam do was pytanie odnosnie przednich reflektorow. Dzis zauwazylem ze zaczyna cos sie dziac z przednimi kloszami, mianowicie zaczyna sie odklejac jakas dziwna warstwa, niewiem czy to jakis klej czy warstwa ochronna na reflektor, sam niewiem jak to nazwac

Comment