Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Którędy przeprowadzić kabel?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Którędy przeprowadzić kabel?

Witam. Chcę poprowadzić kabel od akumulatora do wzmacniacza który będzie w bagażniku. I tu moje pytanie, jak mam go doprowadzić z od akumulatora do wnętrza? Nigdzie nie widzę takiego miejsca w które mógłbym włożyć kabel

mój mam pociągnięty pod nogami (albo nad) pasażera, więc tam szukaj

nie jestem Ci w wstanie podać konkretnie gdzie bo nie ja go kładłem ale w tych okolicach na 100%

Comment

Ja sam poprowadziłem kabel właśnie od akumulator do wzmacniacza . Zacząłem od strony akumulatora ciągłem kabel do otworu pod maską który znajduje się po stronie kierowcy ( z tym że jest problem gdyż przez ten otwór przechodzą inne kable od kabiny do "zewnątrz" {mam tu na myśli pod maską} trzeba go przecisnąć , ale da radę . Otwór ten dokładnie znajduje się kilka,kilkanaście centymetrów pod główna wiązką kabli do silnika . Następnie jesteś już wewnątrz z kablem . Ja dalej pociągłem go lewą stroną kabiny tj. pod wewnętrznymi progami dalej pod siedziskiem tylnej kanapy do wzmacniacza który przykręciłem od "tylnej" strony oparcia kanapy .

Comment

no to masz inaczej niż ja, ja mam stroną pasażera całość położoną

tak czy siak, Mefisto jak widzisz nie ma problemu z przejściem od akumulatora do kabiny , albo z jednej strony albo z drugiej

p.s. pamiętaj tylko że lewą stroną potrzebujesz trochę więcej kabla

Comment

Tak dokładnie powodzenia z podłaczeniem

Comment

dam łódź, tak właśnie zrobiłem dzięki chłopaki za pomoc, wszystko pięknie gra

Comment

Working...
            X