Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

blachy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• blachy

hej! mam zamiar kupic 1,4 iS `98 i jest trochę zarysowana na drzwiach - stąd moje pytanie: jakie blachy ma taka Honda? czy są to Ocynkowane?

Od bodajże 95 nawet angole robili ocynk.Śmiało kupuj.
    ビートル ジョン

Comment

dzięki wielkie mam jeszcze pytanie - właśnie oglądałem wersję angielską - powiedzcie tak szczerze - jest duża różnica w wykonaniu tych samochodów? przecież projekty są chyba takie same, więc jaka jest różnica?

Comment

Angole mieli dobrych Beatlesów a co do Hondy zwracaj uwagę na tylne błotniki.Kiedyś to były kwoty dziś wszystko w zasiegu ręki.
        ビートル ジョン

Comment

Jeżeli auto jest zadbane to nie masz co się zastanawiać.

Comment

poprawka ocynki blachy już były od lat 80

Comment

spoko blachy rocznik 99/00 blacha jak dzwon silnik 1.4 aerodeck

Comment

nie zastanawiaj sie mała kosmetyka i po sprawie

Comment

jedna mała rada nie kupuj samochodu z pomorza tamten klimat nie służy dobrze na blache

Comment

Wiadomo-jod działa dobrze na gardło.Ale jak ktoś na Pomorzu zadbał o furkę i ją uszanował to można pojeżdzić.
                    ビートル ジョン

Comment

A co to za różnica czy z pomorza czy ze śląska.Najgorsza dla blachy auta jest sól sypana w zimę a nie jod.Są klimaty w europie gdzie morze ma większe zasolenie,a jodu jest 5 razy tyle co u nas ale nie ma zim i nikt tam nie wie co to rdza na samochodzie.

Comment

Mam pytanie - czy do hondy 99' są dostępne nowe oryginalne lub akcesoryjne błotniki tylne. Jeśli tak to gdzie? Po zimie, która jeszcze nie nadeszła zrobię mały remont. Mam wersję 3-d.

Comment

lukas_rsv, mówiąc o "małym remoncie" masz na myśli wspawanie nowych błotników z tyłu ? Z powodu korozji może? Chyba, że chodzi Ci o NAKDKOLA- wkładki "plastiokowe", które niewątpliwie uchronią błotniki Twojej Honndy przed korozją (ja takowe zamontowałem). Pozrwdawiam

Comment

Szukaj reperaturek do Hondy

Comment

Zamieszczone przez COSMER Zobacz posta
                              lukas_rsv, mówiąc o "małym remoncie" masz na myśli wspawanie nowych błotników z tyłu ? Z powodu korozji może? Chyba, że chodzi Ci o NAKDKOLA- wkładki "plastiokowe", które niewątpliwie uchronią błotniki Twojej Honndy przed korozją (ja takowe zamontowałem). Pozrwdawiam
                              Właśnie z powodu tej chol... korozji - niestety poprzedni właściciel nie zabezpieczył błotników i nadkoli i teraz wychodzi. Chciałbym wspawać cały błotnik lub część tzw. reperaturkę i nadkole ale to z blachy. I jeszcze jedno pytanie - do modeli produkowanych w Japonii są jakieś nadkola plastikowe na tył? - szukam, szukam i znajduję tylko do tych angielskich.

Comment

Working...
                              X