Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

brak ciepłego powietrza klapka ??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Tak jak widzisz w wersji angielskiej maż przód całkiem inny niż w Japan(nie wazne czy hatchback czy sedan czy qupe)

Comment

r35p3ct - nic dodać nic ująć tak jak napisałeś popieram w całej rozciągłości

- kamil608
      Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

wszystkie 5d montowano w Anglii (fot.1 polift,fot.2 przedlift).Nie masz hatchbaka (3d) tylko liftbacka.Scyzor-pewnie linka wypięła się z blokady pancerza.Jak znajdę na forum to wkleję
        ビートル ジョン

Comment

To może jeszcze inaczej bo trochę namieszałem , to co dałem na zdjęciach :

Zdjęcie 1- to jest wersja 4 drzwi (bo klapa się otwiera bez szyby ) i ten model był na 100% produkowany w Japonii , jak mi ktoś napisze że nie to .....wrrr

Zdjęcie 2- to jest wersja 5 drzwi , i rzeczywiście była produkowana tylko w Anglii

Co do rady BJ-a - słuchaj go , ona ma podobną Hankę także wie co mówi
          sprawdź linkę czy nie wypięła się z pancerzyka , a potem wróć i pochwal się że masz ciepełko , bo przecież niemożliwe żeby coś się w środku popsuło przecież Hondy się nie psują

PS. BJ jeśli to twoje przedlift i polift odnosi się do moich zdjęć , to niestety ale jesteś w błędzie , nie będę rozciągał tematu modelu w tym wątku bo za bardzo odbiegamy od tematu zadanego przez autora a nie lubię tego robić ale oba modele z moich zdjęć to osobne wersje nie możesz powiedzieć o nich przed i po bo to jest inna wersja hondy , owszem w ramach jednego modelu np twojego 5d rozróżnisz przed i po lift ale w ramach wersji 4drzwi to już inna bajka nie można tego łączyć

Czyli w sumie zdanie że 5 drzwi było produkowane tylko w Anglii jest prawdziwe , przepraszam każdego kogo wypowiedź w takim brzmieniu podważyłem

Lola1501 - twój post jest zgodny z prawdą
          kamil_0986 - w sumie to co napisałeś również jest prawdą troszkę tam zamieszanie z tymi nazwami , bo ten magiczny liftback się wkrada ale ogólnie chyba obaj wiemy o co chodzi , tak jak mówisz to co masz ty to 5d( zdj.2) i jest to składane w anglii a to co ma kolega nuke to jest 4d(zdj.1) i jest klepany w japonii
          BJ - a ten jak my go nazywamy 5d hatchback kamila to naprawdę jest liftback tak jak mówisz , pojęcia często mylone

Ależ namieszałem ale chyba wyjaśnione jeśli nadal nie polecam lekturkę :

Last edited by kamil608; 16-12-2009, 12:05.
          Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

Guest, poradziłeś sobie z tym problemem? Mam to samo. Z bocznych kratek leci ciepłe powietrze, do nagrzewnicy i z niej węże gorące. A przez filtr kabinowy a ostatecznie przez niewymienny filtr nad wentylatorem a za schowkiem leci zimne powietrze. Gdzie szukać klapki która nie powinna dopuścić do tego zimnego nadmuchu. Dmucha tamtędy zimnym powietrzem bez względu czy jest włączony obieg zewnętrzny czy wewnętrzny.
            Pozdrawiam.
            Jarek

Comment

Working...
            X