gdzie najlepiej przymocować gaśnice w civic hatchback 5D ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
gaśnica gdzie przymocować?
Collapse
X
-
mozesz i tu sobie uchwyt zamonowac przy lampie
Comment
-
u mnie w skrzynce w bagażniku razem z trójkątemw kokpicie nie ma miejsca na szpargały
Comment
-
ja mam w kole
jakoś nie wierzę ze 1litr proszku ugasi mi auto jak sie zajmie to bez pomocy innych nic nie ma szans na ratunek, widzialem jak rajdówki próbowali bezskutecznie gasić kilkulitrowymi gaśnicami
po co więc gaśnica? moim zdaniem tylko po to, żeby razem z kilkoma samochodami próbować gasić jakiegoś nieszczęśnika >>> woźcie gaśnice, żeby mnie miał kto ratować...
Comment
-
Zamieszczone przez cosworth Zobacz postaja mam w kole
jakoś nie wierzę ze 1litr proszku ugasi mi auto jak sie zajmie to
Żyjemy w wolnym kraju - chociaż posiadanie gaśnicy jest wymagane - "róbta co chceta' - ja w każdym razie - nie wybaczyłbym sobie gdyby moja hanka się spaliła a ja nie miałbym lub nie umiałbym użyć gaśnicy...
Gdzie Wy ludzie macie głowy... apteczek pewnie też nie wozicie bo i tak nie potrafilibyście ich użyć...
W sumie... najważniejsze w samochodzie jest HI FI)
Last edited by Gość; 30-10-2008, 19:52.
Comment
-
Mam żonę pielęgniarkę.Mam rozbudowany zestaw i wszystkie medykamenty z terminem ważności.Jestem zawodowym kierachą i wiem jak aptekę wykorzystać.To nie tak jak piszesz.Gaśnica 1 kg a w razie czego niech płaci ubezpieczyciel.Nie obraź się ale są kierowcy umiejący korzystać z w/w dodatkówビートル ジョン
Comment
Comment