Jak w temacie a mianowicie. Nie wiem co jest nie tak z tym kluczykiem, ale nie moge nim odpalic auta natomiast drzwi otwieram bez problem. Kluczyk byl uzywany bo widac na nim slady tzn na języku klucza. Ktos moze tez tak miał ? Jakies pomysły?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Problem z drugim kluczykiem
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pioterhiszpan Zobacz postanie moge odpalic z tego drugiego czarnego i byc moze jak przez długi czas nie był uzywany to moze sie rozkodował :Pi też to usłyszałem że raz na jakiś czas trzeba użyć tego zapasowego kluczyka bo inaczej może się tak stać że się rozkoduje tak jak było w moim przypadku także pewnie i u Ciebie to się stało.
Comment
-
Ale z tym nie ma najmniejszego problemu.
Przepraszam bo nie dopisałem szczegółów to nie był serwis nissana to był serwis dorabiania kluczy także dajesz działający kluczyk oni kopiują coś z niego i dorabiają drugi działający ale czy da się odratować w ten sposób ten drugi oryginalny kluczyk to nie wiem.
Comment
-
Niedawno zgubiłem jedyny kluczyk-stało przede mną widmo zmiany komputera,wiązki,immo itp.Znalazłem gościa u mnie w Kielcach,który dorobił klucz na podstawie puszki immobilisera ale gapowe kosztowało 450 zeta..............
Nie wierz w bajki,ze musisz zmienić immo i inne rzeczy,które wymieniłem wyżej-to da się zrobić.ビートル ジョン
Comment
-
Próbowałem tez odpalic auto wkładajac ten drugi (nie działajacy) kluczyk do stacyjki a ten własciwy miałem tuz obok niej bo chciałem sprawdzic czy moze antena immo będzie mi czytac chip z działajacego kluczyka. Niestety tez nic z tego. Tylko nie wiem czy to dlatego ze immo i chip dzialaja punktow i kluczyk musi byc w stacyjce czy moze jest inny problem.
Comment
Comment